Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta uzależniona od gadania przez telefon

Polecane posty

Gość gość

Mąż pokazał mi wpis na blogu gościa z Fraza , bym przestała gadać przez tel bo inaczej podzieli się opowieściami o mnie jak tamten gość . Link do tematu http://www.frazpc.pl/b/329651 Czy też macie takie dziwne przeczucie iż gość bawi się tą nieszczęsną dziewczyną? Jak to inaczej nazwać? Ja tu nie widzę by ją kochał, więc po jakiego licha nazywa ją swoją dziewczyną? Palantów nie sieją oni się tacy rodzą Żal mi tej dziewczyny.

Gość gość
Gdyby moj odwalil taki numer bym wyslala go poleconym w kosmos. Pewniakiem jej nie kocha

Gość gość
Z***biscie co to za huj z tego krzylo. Moze ktos zna tego goscia co prowokuje kumpli do plucia wymiocinami na jego kobiete i bedzie mozliwosc ostrzec ja przed tym chamem. Nie mozna powiddziec ze kocha szanuje. Bagno dno i wodorosty

Gość gość
Na fpc to same chamy siedzą

Gość gość
Ale jazda fagas na frazie podkulil ogon skasowal pewnie ta d******** *****_na zryla mu beret i dostal bilet w jedna strone Nie dosc ze pierd__olnieta we lbie to dalej niszczy mu zycie Z taka to tylko na stos a popiol rozsiac po calym swiecie bo swinia moze sie jeszcze odrodzic. Albo zmien numer telefonu i adres by ta nedzna k*****a nie miala wyjscia

Gość gość
Ludziska czytajcie ze zrozumieniem, on pisal tam ze innej nie chce. Odpowiada mu jej glupota, ten typ ewidentnie nie chce jej w swoim codziennym idealnym swiatku, wtedy mu przeszkadza, nie chce tez brac udzialu w jej zyciu tylko jak zachce mu sie *****nka to jedzie z****** i na tym koniec niech baba cicho siedzi i czeka az znowu mu sie zachce. Ten facet nie chce kobiety do zycia tylko do sporadycznego wspolzycia i urozmaicenia swojego ixealnego swiatka. Ona musi byc naprawxe slepo zakochana nie widzac jego manipulacji. Porazka

Gość gość
Miałam podobny epizod z Miśkiem. Facet miał dwie kobiety( ta druga to ja) Dla tej pierwszej miał uczucie pełne czułości, zrozumienia i opieki. Mnie nie dawał czułości, tak po kumpelsku bo niby prawdziwy facet tak ma, udawał ubogą miłość i trzymał na dystans. Wszystko w wielkiej tajemnicy, pięknie lawirował między nami, a zajęcia nawałem pracy były świetną przykrywką. W końcu jednak wydało się, bo od samego początku nie czułam jego udawanego uczucia. Ten koleś jest jakiś podejrzany, a czytając jego żale ma się pewność , że kompletnie mu na niej nie zależy.

Gość gość
Facet wie co robi, debilek sie nie kocha. Powinien ja zakneblowac i dymac tak dlugo az d***** peknie.

Gość gość
A o co tu kruszyć kopię ? Facet ma rację. Telefon to nie konfesjonał. Załatwia się szybko rozmowę albo gada do osoby, w cztery oczy, a nie godzinami przez telefon. To chore.

Gość gość
Ma pecha facet, zycie z psycholka jest nie do zniesienia. Chlopie rzuc te nakrecona maniaczke czym predzej. Nienormalna jakas, barachlo i potluczony pasztet beeee

Gość gość
Koleś powinien wprowadzić plan awaryjny, czyli pogarda w 3XD. W żadnym wypadku nie powinien całować w usta ( z języczkiem tym bardziej ) Niech się tłumaczy na wiele sposobów byle tego unikać. W seksie czułości ograniczyć do minimum i zawsze jak będzie zniecierpliwiona brać na sucho( seks techniczny bez emocji ) Pomyślny efekt gwarantowany, bo żadna kobita nie sprosta takiej próbie. Szybko bez zbędnych afer się jej pozbędzie, nie będzie też mu truła d**y przez telefon. Tak się traktuje pomylone debilki.