Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kampania Whiskas

Polecane posty

Gość gość

Zostałam ambasadorką #Whiskas, dostałam paczkę z karmą dla kota 7+. Jest to zdecydowana nowość. Moja kotka mimo że była najedzona bardzo chętnie spróbowała nowego Whiskas. Sama marka nie była dla niej nowością dlatego tym bardziej byłam zdumiona że tak chętnie spróbowała. Duża ilość pasztecików jest widoczna od razu. Myślę że składniki są tak odpowiednio dopasowane do wieku kota że nie dość że smakuje to jeszcze odpowiednio dobrane składniki pozytywnie na nią wpłyną. Dziękuje #WhiskasPolska że mogę uczestniczyć w tym testowaniu.

Gość gość
Przestań spamować!!!

Gość gość
To żaden SPAM!! Więc proszę nie dodawać głupich komentarzy a zorientować się najpierw czy opinia jest prawdą czy spamem!!!

Gość kasiacis
Rowniez moje kocie testuje karme sucha Whiskas z wolowina.Wieksza ilosc pasztecikow w karmie jest milym zaskoczeniem dla mojego pupila.Te paszteciki moj kot uwielbia.Cyntek ma zabawke do ktorej wkladam czasami troszke suche karmy.Jak uda mu sie wyciagnac akurat pasztecik jest przeszczesliwy.Polecam sucha karme Whiskas z wolowina .

Gość gość
Mojemu kotu bardzo smakowała karma, czuł się po niej bardzo dobrze. Sucha karma o smaku wołowiny z większą ilością pasztecików przypadła mu do gustu, mięsko także wcina aż uszy mu się trzęsą.

Gość gość
nasz kotek jest bardzo zadowolony z karmy Whiskas, wszystko znika w mgnieniu oka;) jest skory do zabaw, szaleństw;)

Mój kotek jest kolejnym zadowolonym kotkiem. Wcina Whiskas aż mu się uszy trzęsą. Polecam

Gość gość
Również udało mi się testować produkty Whiskas i ja jak i mój kociak oboje jesteśmy zadowoleni, kotem oczywiście z testowania smacznych karm a ja jestem zadowolona z tego iż miałam przyjemność dostać się do grona ambasadorów oraz wystawiać opinię po obserwowaniu kociaczka. Zdecydowanie polecam Whiskas.

Ja i mój kotek również dostaliśmy paczkę z karmą oraz zatyczką do telefonu. Oboje jesteśmy zadowoleni, choć bardziej kot. Ma ogromny apetyt na Whiskasa i jakoś ciągle chodzi nienajedzony (albo oszukuje, bo tak mu smakuje :D). Ogólnie karma robi na mnie dobre wrażenie, kot nie ma żadnych problemów z wypróżnianiem, sierść ładna i lśniąca. I mimo, że ma mały problem z dziąsłami, to nawet suchą karmę je jak szalony! Polecamy wszystkim! :)

Gość gość
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE