Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nurkowanie, jakaś szkółka dla dorosłych?

Polecane posty

Gość gość

Nurkowanie, jakaś szkółka dla dorosłych? W rozsądnych cenach? Tak nie na stare lata strzeliło, żeby spróbować

Gość Booster9
Ale powiedz w jakim regionie, bo jak Ci nawet podam fajne kursy nurkowania np. tu http://www.exstream.com.pl/ a Ty jesteś z zupełnie innej okolic czy drugiego końca kraju, to wiadomo, ze raczej nie skorzystasz. Daj wiecej konkretów jak region, cena, budżet jaki masz itd, to podpowiem coś więcej

Gość gość
No i bardzo fajnie. Mnie też strzeliło na stare lata i uważam że nauka nurkowania to najlepsza rzecz jaką mogłam zrobić ;-). Nic nie zastąpi tych pięknych widoków i jeżeli chodzi o roślinność i o zwierzęta a jak jeszcze spróbujesz nurkowania wrakowego to już w ogóle są super wrażenia i adrenalina. Jeżeli chodzi o szkołę to ja kończyłam kursu w Centrum Nurkowym Divemania www.divemania.pl. Bardzo fajni ludzie z pasją tak że się udziela i jeszcze bardziej się chce :-)

Gość gość
Oczywiście, że nauczyć się nurkowania można w każdym wieku. Jeżeli planujecie wyjazd do Trójmiasta to polecam wam się zgłosić do www.osmiornica.eu Mają szeroką ofertę kursów nurkowania od podstawowych po instruktorskie.

Gość gość
Open Water Diver kursy robiłem w Blue Planet. Dość długo ich szukałem. Kursy zrobiłem na studiach. Ciekawych ludzi poznałem na szkoleniu, z którymi jeżdżę na wyprawy po kraju. Z Blue Planet odwiedziłem też kilka ciekawych akwenów. Jak chcesz zdobyć realne kwalifikacje to zachęcam do kontaktu z ich instruktorami. Od pierwszego spotkania czuć ten specyficzny klimat ;)

Gość gość
Ja ze swojej strony polecam Blue Planet