Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział że za szybko się dzieje między nami czy to koniec?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się ponad miesiąc on nagle troche sie wycofuje.W rozmowie powiedział ze za szybko sie dzieje między nami. Nic z tego nie rozumiem, co w tym złego ?

Gość NobodyImportant
Tak, myślę że ma kogoś na boku. Zapewne nie dajesz mu tego czego oczekuje. Pozdrawiam.

Gość gośćonaaa
Wycofaj się Ty trochę .. Zacznij się spotykać że znajomymi czasami mu odmów spotkania.. Widocznie zabardzo się angażowałas a on chciał trochę dłużej powalczyć o Ciebie.. Daj mu powody żeby pomyślał że Ci nie zależy tak bardO

Gość gość
Ale nie rozumiem po co mam grać jakas niedostepna? Myślałam ze skoro kontynuje znajomość to jest zainteresowany. Ja jak nie jestem zainteresowana to kończę znajomość na drugiej randce:-( po co to wszystko bylo skoro miał wątpliwości?

Uwierz, że różne rzeczy mogą wpływać na to, że nie zakończył tej znajomości i nie musi to oznaczać że jest zainteresowany. Można kontynuować znajomość parę lat dając nadzieję na coś więcej, żeby potem stwierdzić, że nic z tego. Mówię z doświadczenia.

Gość gość
Ale ja czuje sie wykorzystana bo wiedział ze mi zalezy i kontynuował ta znajomość. Najgorsze ze wycofał sie po tym jak się dwa razy przespaliśmy. Czuje sie jak szmata.

Gość gość
miesiąc i już 2 razy w łózku? to wszystko jasne potraktował cię tak jak się czujesz czuj sie tak jak cie potraktował

Dziewczyno ciesz się, że to trwało tylko miesiąc. Od takiego czegoś łatwo odejść. Wiedział, że Ci zależy i Cię wykorzystał. Pomyśl o tym, czy warto jest kontynuować tą znajomość. Uczucie "bycia szmatą" minie razem z uczuciami do tego gnoja.

Gość gość
Niestety najwidoczniej to jeden z tych facetow, ktorzy chca sie z kims seksic,ale byc w zwiazku i angazowac juz nie. Odpusc sobie,bo po takim tekscie i jego podejsciu nic z tego nie bedzie

Gość gość
I w sumie czujesz się prawidłowo, miesiąc znajomości a ty już wielce zakochana i 2 razy dałaś się zaciągnąć do łóżka... nie tak buduje się poważne relacje, a to że facet cię przeleciał nic jeszcze nie znaczy, bo to tylko seks on do niczego nie zobowiązuje.

Gość gość
Dał ci jasno do zrozumienia że za szybko dałaś się zaciągnąć do łóżka i za szybko zaczęłaś sobie wyobrażać że coś z tego będzie. Ale wy teraz jesteście łatwe, seks traktujecie jak wyjście na pizzę, a powinno to być coś magicznego, zwłaszcza jeśli oczekuje się czegoś więcej niż zwykłego bzykania.

Gość gość
bo faceci są beznadziejni lepiej teraz niż po 2 a lbo 6 latach związku

Gość gość
Zrobiłam błąd ale czasu nie cofnę zreszta i tak by pewnie nic nie zmieniło gdybym się wstrzymała z sexem

Gość gość
Uwierz mi, że mogłoby zmienić baaaardzo wiele - i piszę to jako facet Ty okazałaś się po prostu workiem na spermę. A my z takich okazji korzystamy. Ale jako partnerki chcemy kobiety szanujące się.

Gość gość
W tej sytuacji powinnas sie od niego zdystansowac, w koncu nic na sile

Gość gość
Zrobiłam błąd ale czasu nie cofnę zreszta i tak by pewnie nic nie zmieniło gdybym się wstrzymała z sexem x Zmieniłoby chociaż tyle że dziś nie czułabyś się jak szmata, musicie drogie Panie zrozumieć jedno, jeśli zależy wam na czymś więcej, to poczekajcie z tym chwilę i najpierw starajcie się poznać drugiego człowieka, jeśli facetowi też zależy na was a nie tylko na seksie, to nie będzie miał nic przeciwko aby wstrzymać się z tym prze 3-4 miesiące, a przez ten czas da się chociaż z grubsza poznać drugą osobę i dopiero wtedy można podjąć ewentualną decyzję co do łóżka.

Gość gość
Popieram. Nie mam pojecia co sie stalo,ze te "relacje" tak dzisiaj wygladaja. Hop i do wyrka. Nie kazala bym mezczyznie czekac rok z seksem,ale nie wiem jak mozna probowac cos budowac od wskakiwania do lozka. Nie chodzi o pruderyjnosc czy xokolwiek tylko chyba nie tak buduje sie zwiazek

Gość gość
Można zacząć i od łóżka, ale nie można wtedy wychodzić z założenia że coś z tego będzie, bo seks to seks i niewiele ma wspólnego z prawdziwym uczuciem, seks to prymitywne emocje, podniecenie, pożądanie i tyle. A to czy chcemy z kimś być jest zależne od tego jak się przy tej osobie czujemy, jaki ta osoba ma charakter, czy jest nam z nią dobrze i czy coś do niej poczujemy poza samą chcicą.

Oboje są dorośli, poszli do łóżka, a Wy przeżywacie to co najmniej, jakby autorka chomika siekierą zabiła :P gość dziś - O, really? Jeśli dla faceta pójście do łóżka zdarzyło się zbyt szybko, to chyba ma on problemy z samokontrolą :P Ja nie robię rzeczy, na które nie mam ochoty. gość dziś - Czyżby czystej wody hipokryzja? Raczej nikt nie chciałby partnera z takim podejściem :P

Gość gość
gość dziś Uwierz mi, że mogłoby zmienić baaaardzo wiele - i piszę to jako facet Ty okazałaś się po prostu workiem na spermę. A my z takich okazji korzystamy. Ale jako partnerki chcemy kobiety szanujące się. & Czysta hipokryzja. Twoja córka też będzie takim workiem? Wróci ta zgnilizna moralna w drugim pokoleniu.

Gość gość
Nie chodzi o worki na sperme, ze sa dorosli tylko wlasnie o podejscie. Dzisiaj kobiety wskakuja do lozka rozmawiajac 5 razy z facetem. Ida do lozka liczac na cos wiecej,nie zadajac sobie trudu zeby poznac czlowieka chociaz minimalnie. Jasne,gwarancji na nic nie ma ,tak samo jak pojscie do lozka nie oznacza,ze zwiazku nie bedzie. Jesli ktos chce,ale to wyjatki. Nie da sie zbudowac zwiazku idac z praktycznie nieznanym czlowiekiem do lozka i majac glowe nabita marzeniami o wielkiej milosci i wyobrazeniami odnosnie drugiej strony.

Gość gość
Nie chodzi o worki na sperme, ze sa dorosli tylko wlasnie o podejscie. Dzisiaj kobiety wskakuja do lozka rozmawiajac 5 razy z facetem. Ida do lozka liczac na cos wiecej,nie zadajac sobie trudu zeby poznac czlowieka chociaz minimalnie. Jasne,gwarancji na nic nie ma ,tak samo jak pojscie do lozka nie oznacza,ze zwiazku nie bedzie. Jesli ktos chce,ale to wyjatki. Nie da sie zbudowac zwiazku idac z praktycznie nieznanym czlowiekiem do lozka i majac glowe nabita marzeniami o wielkiej milosci i wyobrazeniami odnosnie drugiej strony.

Gość gość
Ale z drugiej strony jakim trzeba być debilem żeby skreslic kobietę ot tak tylko dlatego bo według niego była za szybka. Róznie czasem jest, jest czasem taka chemia, być może randki wielogodzinne i nie dało się wytrzymać. Najczęscie związki rozwijają się powoli bo nie ma chemii ale jak ona jest to ciężko wytrzymać. Natomiast facet który skresla ot tak ma nierówno pod sufitem

Gość gość
No dla mnie tez imbecyl:) skresla kobiete tylko dlatego,ze miala na,niego ochote

Gość gość
Natomiast facet który skresla ot tak ma nierówno pod sufitem x Ale on jej zapewne nie skreśli dlatego że od razu wskoczyła mu do łóżka, po prostu nie był niczym więcej poza seksem zainteresowany i tyle, a to ze autorka chciała czegoś więcej... cóż, zanim się człowiek zdecyduje na seks w imię związku, to powinien się upewnić czy aby druga strona chce tego samego.

Gość gość
Ok ale nawet jak chciał tylko seksu to to było nie fair bo widział że jej zależy i to wykorzystał. W każdym razie ten facet to dno.

Gość gość
Nie zawsze tak jest, może facet miał dobre intencje na początku i może już po wszystkim doszedł do wniosku że ta dziewczyna, to jednak nie ta której szuka, może nie pasował mu jej charakter, może co innego. Jeśli ktoś decyduje się na tak szybkie pójście do łóżka, to nie oszukujmy się ale ulega zwykłej chcicy, a dopiero później zaczyna poznawać tę osobę. Co można powiedzieć o kimś kogo zna się miesiąc, czy nawet 3 miesiące? NIC! A tym bardziej nie można mówić że się tą osobę kocha, bo to śmieszne i absurdalne.

Gość gość
Charakter to widział od początku jaki jest, jak mu coś nie pasowało to po co był ten seks. Mógł się wcześniej wycofać a nie udawać że wszytsko ok a po seksie be.