Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kotek

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj dotarła do mnie paczka z karmą Whiskas z przepysznymi pasztecikami.Sucha karma Whiskas to kompletny i zbilansowany pokarm z witaminami i minerałami stworzony po to aby mój kot żył długo i cieszył się dobrym zdrowiem.Czy wasze koty też lubią Whiskas?

Gość gość
mój kotek nie luby suchej karmy. Żywi się na mieście

Gość gość
Mój tak, ale nie może go już jeść, bo zachorował na niewydolność nerek i może jeść tylko karmy lecznicze typu renal, mokry i suchy. Tak kończą koty karmione byle czym, co ma 4% mięsa, a reszta to śmieci, trują tylko koty:-( Sama tego narobiłam, nigdy już nie nakarmię żadnego zwierzęcia tanimi karmami z marketów :-(

Mój kotek jest karmiony karmą Whiskas bo tylko taką chce jeść. Jest zdrowy, szczęśliwy, zadowolony i aktywny. To, że karma jest dostępna w supermarkecie to jest plus bo podczas zakupów można sięgnąć po karmę dla kotka.

Gość gość
W Y P 1 E R D A L A J z tym spamem śmieci, które są trucizną a nie karmą!!!!

Gość gość
Moje dwa koty też zachorowały, wszystko było super, ale do czasu. Sierść błyszczała, też były zdrowe, aż pojawił się podwyższony mocznik i kreatynina. Teraz mają chore nerki, bo uwierzyłam kiedyś, że nie ma nic lepszego dla kota niż te karmy komercyjne z 4%mięsa.