Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowaona

Wyleczony ALKOHOLIK ! :)

Polecane posty

Gość Anonimowaona

Witam ! Czytam wasze teksty typu mój mąż za dużo pije co robić , odejść ? Dać mu jakąś miksturę ? .. Totalne bzdury .. Miałam ten sam problem . mój (33lata) pił po pracy codziennie po 4-6 piw w weekendy pił od rana .. Do tego dochodziła wódka po pracy czasami whisky .. Miałam dość .. Mowilam mu zeby tyle nie pił ale tłumaczył się że nie robi nikomu krzywdy ani nie jest agresywny po kilku piwach .. Nie chciałam go zostawiać tylko dlatego że ma problem byłoby to za łatwe. Obralam inna strategie .. Gdy wypijal 3 piwa ja mu wypijalam dwa ostatnie co miał w nadziei że to poskutkuje ale zaczął kupować więcej więc gdy wypijal 3 piwo wskakiwalam na niego i zaczęliśmy uprawiać sex po dobrym sexie prosiłam go żeby już nie pił on oczywisci e się zgadzał i tak ograniczal am mu piwa prosząc go żeby nie pił kolejnego .. Zajmowałam go czymś ale i tak nie było oczekiwanego skutku .. Pewnego dnia załamana wracam do domu z pracy i zostałam go pijanego przy flaszce nie słuchając jego wymówek poszlam na górę , spakowałam rzeczy przytuliła go mocno i wyszłam na noc do koleżanki . pisaliśmy w między czasie od tamtej pory nie pije w tygodniu czasami piwo ale to jedno w weekendy pyta się czy może się na pijemy ale jak coś to pijemy w sobotę wspólnie i tak myślałam nowego mężczyznę poprostu potrzebował bodźca że zostanie sam , że mnie straci i się zmienił dodam że mam 22 l jest między nami 10 l roznicy i sobie poradzilam :)

Gość gość
Co ty babo pierdzielisz za głupoty ? !!!

Gość Anonimowaona
Mówię jak jest .. Trzeba czasu, zainteresowania .. Zajęło mi to pół roku nie dwa dni ale jest efekt .. Jeśli dasz mu miłość i wsparcie wieczorami zamiast zajmować się swoimi bzdurami wyciągniesz go na spacer albo gdziekolwiek to nie będzie miał czasu na alkohol a jak się wyprowadzić z i on się nie zmieni to sprawa jasna .. Odchodzi się od kogoś kto Cię nie kocha u nas wygrała miłość i tyle !!! :)

Gość gość
ale pieprzysz jak potrącona, ha ha przynajmniej można się pośmiać, dobre, lek na alkoholika- pij z nim!

Gość Anonimowaona
Haha .......powiedziałam że to nie skutkowało byłam zdesperowana i próbowałam wszystkiego .. Dlatego zaczęłam mu poświęcać dużo czasu .. Troszczyć się o niego a pewnego dnia nagle odeszłam i dopiero to do niego dotarło i teraz nie pije bo nie chce mnie stracić .. Miłość jest piękna tylko trzeba o nią powalczyć . a nie użalać się że pije .. Podejmować kroki .. Zamiast 5 pił 3 po 2 mięs 2 piwa później się upił wódka wyprowadziła się co jest tu nie jasnego ?

Gość Anonimowaona
No i nikt nic nie powie :) ?

Gość gość
widać, że ktoś sie wczoraj naoglądał Smarzowskiego na tvp2. Nie odrzucały cię w tym filmie ostre sceny r.żnięcia po pijaku? mi się wymiotować chciało jak to zobaczyłam. jeszcze jak se lumpy odstępują ci.psko zony za 50 zł. degeneracja. materiał dla Fajbusiewicza :O