Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ly

Depresja?

Polecane posty

Gość Ly

Czuje się strasznie, nie mam z kim pogadać, ani z kim wyjść. Moje życie polega na pracy i powrocie do domu. Jeszcze do jakiegoś czasu mogłem sobie popisać z pewna koleżanką z internetu, ale p[o 3 miesiącach nasz kontakt jest mniejszy niż kiedyś. Ona jest moim totalnym przeciwieństwem :) Nie wiem czy juz tak zawsze będzie, chciałbym chociaż móc popisać... samotność jest straszna ;/ Najśmieszniejsze jest to, że mam dopiero 21 lat i już takie problemy ;c Marzy mi się 2/3 dniowy wyjazd do większego miasta, ale co ja tam będę robił sam.. Czuję się rozdarty od środka, sponiewierany i nie wiem jak sobie z tym radzic :(

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego. Psychologowie-psychoterapeuci przyjmują na nfz.

Gość paulina44
Wiele osób myli depresję ze złym samopoczucie spowodowanym np. samotnością, jak w twoim wypadku. Najważniejsze jest to, aby znaleźć pasję w życiu, realizować się. Pomoc psychologa oczywiście może okazać się pomocna, dobrym rozwiązaniem jest psychoterapia. Zobacz sobie stronę http://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ można zapisać się u nich również na psychoterapię przez Skype. Klinika jest czynna 7 dni w tygodniu.

Gość gość
Taka niezgoda na samotność to jest w młodości bo natura rozmnoży się tylko w towarzystwie innych.W starszym wieku samotność jest czasem lepsza niż użeranie się z kimś niepasującym.