Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltoczerwony

Prawdobodobnie za kilka miesiecy wracam na stale do Polski. Od czego zaczac?

Polecane posty

Gość zoltoczerwony

Prosze o posty od osob ktore powrot maja juz za soba, oraz przeszly caly ten proces. Pozdrawiam

Gość gość
Super decyzja gratuluje. W PL wszystko jest tansze. Dom wynajmiesz w PL za 500f, w UKa tylko pokoj za ta cene buheheeeeee:D

Gość gość
Jeśli nie musisz nie wracaj. Ogólnie wyzysk u pracodawców

Gość gość
Na pewno to dobra decyzja? Umowy smieciowki, ceny jak na zachodzie, rzad katolicko-zacofany. Przemysl to.

Gość gość
Moze nie musi, bo moze chce. Czy ciezko wam zajarzyc ze ktos moze wracac bez zadnego przymusu. Czy to az takie dziwne? Taa, na emigracji to nie ma wyzysku u pracodawcow :D Widac same madre glowy tutaj :D

Gość gość
mozesz od pocalowania ziemi na lotnisku ;)

Gość gość
Pokoj w Londynie za 500f, nie w calym UK. ty bingolska szmato. Kto w PLu zarabia 500f? Nieliczni.

Gość gość
Tak wyglada kazde pole w PLu. :)

Gość zoltoczerwony
Dzieki za madre odpowiedzi. Ale dokladnie takich sie spodziewalem. Wiec zero zaskoczenia. Jeszcze raz dzieki ;)

Gość gość
Jeśli wracasz do swojej wioski, to odradzam. Jeśli do większego miasta, to nie słuchaj tych przegrywow, tylko śmiało wbijaj do ojczyzny. Ja po ponad pięciu latach wróciłem z uka i jest wspaniale. Umarłbym z rozpaczy jakbym z powrotem musiał wracać do tego emigracyjnego syfu.

Gość gość
Wracajcie wszyscy do tego dobrobytu polskiego. :)

Gość gość
Kto w PLu zarabia 500f? x Ja zarabiam rownowartosc 1500f w PL, zatkało garomyju w UK? Było sie uczyć durniu :D

Gość gość
ty to dostajesz 2zl na tydzien kieszonkowego od matki bajkopisarzu. Skoncz najpierw podstawowke to pogadamy tepaku :D

Gość gość
Tak wyglada cale UK. Kto byl albo jest to wie. :D

Gość zoltoczerwony
Ej panowie prosze was, zalozcie sobie nowy post i tam sie opluwajcie. Wiem ze adrenalinka wam skacze, ale darujcie juz sobie.

Gość gość
Tak wyglada dom w PL http://i.st-firmy.net/93rsp2l/hanlo-dom-dla-kilku-generacji-hanlo-dom-polska-sp-z-oo.jpg a tak w UKa http://www.cityam.com/sites/default/files/styles/full_width_article_body_image/public/main/articles/london-houses-bike-greenwich-getty-1024x640.jpg Emigracyjne śmiecie uwazaja ze ich szarobure anguielskie pudła sa lepsze niz polskie:D 4 razy drozsze na bank wiec pokoik całe zycie mają buhehheeeeee:D:D

Gość gość
Buehehehe ten znowu te nedzne teksty nakur/wia :D

Gość gość
http://www.ekogroup.info/wp-content/uploads/2 011/03/segregowanie-odpadow-ekologia-recykling.jpg x Smieciu wstawiles jakies stare zdjecie z 2011 roku , widac po linku:D juz dawno w tym miejscu posprzatane, pewnie ty ten syf robiles emigracyjny szczurze buheheeee :D teraz syfisz w UK. Nie przyjezdzaj mi do mojej PL nigdy. Na lotnisku i tak cie nie przepuszcza buheheee:D

Gość gość
Trzeba byc totalnym psychopata zeby mieszkajac w PLu namawiac polaczkow do powrotu. :o ktoregos dnia ten polaczek moze wygryzc twojego bachorka z pracy np. :D zero logiki we lbie. Pewnie sie tez tepaku modlisz zeby wyszli z Unii i zeby polowa polaczkow wrocila. :D ja mam nadzieje ze wyjda i polaczki wroca bo planuje cala rodzine sprowadzic tutaj do siebie do UK a wy wracajcie bo wiekszosc z was jest tu tylko dla pieniedzy w przeciwienstwie do mnie. :D

Gość gość
A gdzie masz smieciu w UK rozrywke, piekne lasy do których mozna wejsc kiedy sie chce. W UK wszystko jest private i no entry, nawet lasy smieciu. W PL zimą ide kiedy chce na kulig w lato nad termy lub wesole miasteczko w Katowicach. Wy kundle nie macie czegos takiego. W UK zostaja tylko same losery a reszta wraca i dostaj***ardzo dobrą pracę.

Gość gość
niedługo u nas lasy też będa prywatne. Już zresztą wiele terenów jest ogrodzonych... na Mazurach prywatne plaże... a termy to dośc droga przyjemnośc.

Gość gość
Chyba nigdy na Mazurach nie byles :D Prywatne plaze moze i sa 1 na 100. Cale zycie zyje na Mazurach i nie wiem o czym piszesz.

Gość gość
Ile tutaj antypolskich skurfysynów. Przykro mi nieudacznicy, że nie radziliscie sobie w kraju i teraz musicie kible szorowac.

Gość gość
czytam was i mi mdło same wyzwiska czy naprawde nie ma w was krzty szacunku do drugiego szłowieka?

Gość gość
To takie eebane psy ogrodnika. Sami nie wracaja bo nie maja z czym, i jeszcze innym odradzaja. Eebane nieudaczniki i pazdzierze emigracyjne.

Gość gość
pazdzierze emigracyjne. x :D

Gość gość
Z czym oni mogliby wrócić? Z dwiema torbami ładowarek po popsutych telefonach i tabletach, które tak namiętnie za swoje tygodniowki kupowali? To przegrywy życiowe, które nie mogą zniesc, że ktoś woli żyć w Polsce niż w smierdzacym uka. Sami by chcieli wrócić, tylko co oni by mogli w kraju robić, jak to są życiowe niemoty,stworzone do mycia kibli.