Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltoczerwony

Prawdobodobnie za kilka miesiecy wracam na stale do Polski. Od czego zaczac?

Polecane posty

Gość gość
jak sie cos komus p nie podoba to wyjezdza, jego sprawa a poza tym jesli taka osoba ktora wyjechala wroci do Polski to znajdzie lepsza prace niz miala, bo zna obcy jezyk, obyla sie z innymi ludzmi wiec fajnie

Gość gość
Dobry jest ten tekst o dobytku w reklamowcha oraz ladowarkach po zepsutych telefonach buehehehe co za przypalowy typek :o

Gość gość
W zdecydowanej wiekszosci podjarani zyciem w UK, sa tylko ludzie wywodzacy sie z patologii, albo z zapeezdzialych wiosek. Ktorzy przed wyjazdem niczego normalnego nie widzieli. To tak samo jakby zabrac jakiegos angola z councilu z jakiego wypeezdziewa do Polski do jakiegos wiekszego miasta. Tak samo bylby zachwycony zyciem w Polsce i by napeerdalal na UK. Ze nie ma dobrze platnej pracy, zadoopie itp. Taka prawda.

Gość gość
no dobrze ze ty masz monopol na prawde, ja w uk nie mieszkam,a mam jedna ladowarke do wszystkich telefonow, ale ty za glupi jestres , tylko w uk byles za granica patologio

Gość gość
Ja mogłam wyjechać z PL po stanie wojennym ale zostałam i dziś widzę że zmarnowałam życie. Szkoda ale głupia. byłam.

Gość gość
gość dziś W UK tez pensja sie wiele nie zmienila. 15 lat temu pomocnik mial £40 dniowki i dzisiaj tez tyle maja gdzieniegdzie. Takze mozna dywagowac. xx Oj mozna :) Ja tam widze, ze co roku podnoszona jest minimalna stawka :) Zreszta ani ja ani moj maz nie praujemy za minimalna, wiec cóz.. nam stawka proporcjonalnie rosnie :)

Gość gość
Rosnie to ci grzyb w mózgu debilko a nie pensja co roku.

Gość gość
Nie ma jednej ladowarki do wszystkich telefonow debilu z uk.

Gość gość
Temu debilowi rosnie co chwile. Zaczynal od 2000zl, po okresie probnym bylo juz 3000, po kilku nastepnych dniach 3500 a najlepsza podwyzka zaitala niedawno - teraz zarania ponad 6000 i zalozyl wlasna firme :D bajkopisarz doskonaly

Gość gość
debilu z polski to pisala osoba nie z uk , s********j debilu

Gość gość
Dokłądnie, żałosne emigracyjne bajkopisarze buehheheeee:D :D wczoraj miał 1200f tydzien potem juz 1750 buheheeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D

Gość gość
Z tym ze emigranow pisze tu kilku a ty gnido jestes sam i tylko style zmieniasz ale i tak latwo poznac zreszta na bingolu raz sie zdemaskowal jak pisal dokladnie jak wuefista, pewnie naje/bany

Gość gość
Emigrant tu pisze jeden i ten sam dureń :D ten sam styl łatwo zdemaskowac ciula :D a polakow z kraju pisze tu kilkanascie i nie moze tobie to przejsc przez gardło ze polska sie rozwija

Gość gość
gość dziś Rosnie to ci grzyb w mózgu debilko a nie pensja co roku. xx Cóz jak sie skonczylo POWAZNA PANSTWOWA UCZELNIE czyli zafajdany awf, to tylko grzyba mozna sie dorobic :p

Gość gość
Ja mam dom w polsce durniu w pzreciwienstwie do twojego pokoiku w uk heheheeee:D i co durniu łyso ci teraz? :D ty byc AWF nigdy nie skonczył bo tam maja na starcie detektor takich bęcwałów jak ty buheee.....

Gość gość
Chyba im ten detektor zawiodl ciulu :D

Gość gość
Nie ma nic latwiejszego niz wynajecie domu w UK za okolo 500f. I zawsze mozna zmienic miejsce zamieszkania tepaku a ty bedziesz gnil w tym samym miejscu do konca swoich nedznych i rutynowych dni. I czym sie szczycisz, ta nudna nuda? Masz jakis cel w tym zyciu? Czy tylko gnicie przed tv albo laptopem? Kiedys chwaliles sie ze nie musisz nic robic bo wynajmujesz kilka mieszkan. :D tez mi duma, gnicie na d***e przed tv i laptopem calymi dniami, i walenie konia przy pedalskich filmikach. Zmien plyte i wymysl lepsze bajeczki bo tym swoim gownem nikomu nie imponujesz a wrecz przeciwnie tepy bingolu :o

Gość gość
Na jakim ty zadupiu mieszkasz ze masz dom za £500. Pewnie znowu Leeds albo Nottingham :D

Gość gość
500f za dom BUHEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:D:D:D chyba z dykty :D posikałam sie ze smiechu z tego emigracyjnego durnia

Gość gość
Nie umiesz zapanowac nad pecherzem ? Ups..

Gość gość
O ile umiesz poslugiwac sie searchem przyglupie :D sprawdz rightmove

Gość gość
Nottingham to zad***e? :D nigdy tam nie byl i pier/doli. Hehehe nawet twoja super waeszawka jest zad***em w porownaniu do najgorszych zadupi w UK :D

Gość gość
Przygotuj sie na lzy, kiedys wracalem na jakis czas bo musialem. Po kilku miesiacach w UK plakalem jak przechodzilem ulicami lodzi. Poza tym po podrozy busem jak wysiadlem co mnie przywitalo? Lejacy w parku lump z ku/tasem na wierzchu. Symboliczne. Plakalem pozniej idac ulicami lodzi. I dlatego wole zdechnac tu niz wrocic na stale.

Gość gość
Pewna symboliczna dla mnie kwestia. Ide z walizami i nikogo to nie obchodzi nie rusza grubej smierdzacej doopy zeby mnie przepuscic na swiatlach. Za to w UK jeszcze mi pomoga i przeprosza za to. Kurwa co za kraj chamow i gburow ta Polska. Dobrze ze angielskiego nie znaja i dlatego bede gnic w Polsce i nigdy nie wyjada robic przypal za granica.

Gość gość
Dokladnie, chamstwo i gburostwo idealnie widac na przykladzie tego chodzacego gowna bingola :D

Gość gość
Kto cie ma przepuscic smieciu. Pieszy ma obowiazek zachowac ostroznosc i nie wchodzic pod nadjezdzajace auta. Nie rozumiesz smieciu ze samochod nie zatrzyma sie w miejscu a pieszy tak. Zrob prawko debilu to sie dowiesz ze dla jasnie pana nie bedzie sie kazde auto zatrzymywało aby jakie pana z du/pą obes/raną przepuscic.

Gość gość
Tak, bo w anglii angole kazdego przepraszaja za nic :D gnij w uk durniu po tobie widac wyjechaly tam same przygłupy.

Gość gość
Zrob ty prawko smieciu to dowiesz sie ze pieszy ma zawsze pierwszenstwo ale nie o to chodzilo, chodzilo o to ku/restwo co stoi na swiatlach i nie przepusci mnie chcacego isc dalej chodnikiem tepaku. Tylko stoja grubasy i blokuja caly je/bany chodnik. Co za ku/restwo niespotykane w UK :)

Gość gość
Wracaj bo czekamy na pieniądze które przywieziesz. Dasz sobie rady bo polskie pensje niedługo dorównają angielskim. Tak m.w. za 75 lat.