Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna wychodzi za mąż

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Ponad 3 lata temu rozstałem się z moją byłą dziewczyną- powodem była zdrada z jej strony. Nie widzieliśmy się od tamtego czasu, ostatnio napisała do mnie że chce się spotkać, na spotkaniu poprosiła o wybaczenie i zapytała czy możemy żyć w zgodzie już, a potem powiedziała że za kilka miesięcy bierze ślub... Myślałem że moje uczucie do niej już zniknęło ale się pomyliłem, gdy mówiła mi o ślubie patrzyła w moje oczy i widać było że patrzy na moją reakcję...mnie zatkało, i nie wiedziałem co jej odpowiedzieć. Jak poradzić sobie z tą tęsknotą za drugą osobą ;/

Gość gość
Nie bądź śmieszny. Teraz jesteś po prostu zazdrosny, ale ona cię na pewno nie kocha bo po pierwsze, zdradziła cię, a po drugie wychodzi za innego. Jeśli chciała tylko wywołać zazdrość z twojej strony, a ślubu nie bierze, to też nie ma się kim przejmować bo to zwykła szmata i manipulantka. Poszukaj kobiety, która nie sprawi ci takich zawirowań, będzie kochała i szanowała twoje uczucia. A z tą, daj sobie siana.

Gość gość
Ten powyżej dobrze mówi, jeśli się kocha to zdrada nie wchodzi w grę. Po takim czasie pewnie już zapomniałeś o urazach i znowu doceniasz to co Ci sie w niej podobało. Nie badz głupi.