Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pieknie wygladac na slubie cywilnym?

Polecane posty

Gość gość

Jaka sukienkę założyć, w jakim stylu sie ubrac? Nie mam pojecia. Bierzemy w tym roku ślub cywilny a w 2017 kościelny, musieliśmy go przełożyć jak i wesele z powodów rodzinnych. Moze nie którym wydaje sie to głupie tak dzielić uroczystości ale chcemy byc małżeństwem wtedy kiedy sobie zaplanowaliśmy i zaprosić na uroczystość tylko znajomych. Chcemy tez pięknie przeżyć ten dzień. Jak powinnam w tym dniu wyglądać? Macie jakies propozycje?

Gość gość
Ślub to jest wasz dzień, więc przeżyjcie go tak jak WY chcecie. Dotyczy to także wyglądu. Ja miałam na sobie czerwoną sukienkę do kolan. Z rękawami 3/4, bo wyszłam za mąż w listopadzie. Do tego 14-centymetrowe szpilki, choć i tak jestem dość wysoka. Włosy upięła mi fryzjerka. Umalowałam się sama, bo makijażystki kładą ci tonę tynku na twarz, a ja tego nie lubię. Szwagierka miała białą koronkową suknię i wianek. Jedna koleżanka krótką sukienkę w kwiatki, a inna wystąpiła z mężem w nieco militarnym stylu. Wszystkie wyglądałyśmy przepięknie, bo byłyśmy szczęśliwe i wszystko zrobiłyśmy po swojemu. :)

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią ;) tak na prawdę wszystko zależy od Was, a Twój strój w tym dniu od Ciebie. Najważniejsze, żebyś czuła się dobrze w tej sukience i wyjątkowo :) Moja siostra brała niedawno ślub cywilny i zależało jej, aby sukienka była elegancka w kolorze szarym. Zeszłam z nią chyba całe miasto w poszukiwaniu czegoś odpowiedniego, jak również przejrzałyśmy setki ;) stron sklepów internetowych. Było kilka fajnych sukienek, ale koniec końców zdecydowała się na szytą na miarę suknie z salonu Evita. Długa suknia z rozcięciem na nogę zdobiona tu i ówdzie srebrną koronką świetnie podkreślała jej sylwetkę :) Wyglądała obłędnie, a do tego plus jest taki, że sukienka świetnie nadaje się jeszcze na innego rodzaju imprezki ;)

Miętowe sukienki bardzo pięknie się prezentują. Na pewno przyznasz mi rację. Polecam taki właśnie model z rękawami trzy czwarte i z piękną broszką w srebrnym kolorze. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.