Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne skurcze w 25 tc. po prawej stronie brzucha

Polecane posty

Gość gość

Witam mamusie, pisze bo cos mi sie wydaje byc nie tak. Otóż jestem w 25 tyg ciazy i z powodow czestych skurczy biore zalecony przez lekarza magnez 3x2 tabletki dziennie i czasem no spe ( gdy skurczy jest wyjatkowo duzo w ciagu dnia) wczoraj zauwazylam ze brzuch mam twardy jak przy kazdym skurczu ale tym razem tak jakby ten skurcz nie byl taki jak zwykle bo gdy podnioslam koszulke zobaczylam ze mam twardy brzuch tylko po prawej stronie ( tam bylo twarde wybrzuszenie) wystraszylam sie bardzo ale ze wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien to pomyslalam ze nie moge panikowac i ze moze dziecko mi tak "jakby sie wypchalo po tej prawej stronie" ale na internecie nic nie umie takiego znalezc i wlasnie przed chwila znow jakby poczulam skurcz i podnosze koszulke a tu - po lewej stronie miekki brzuch a po prawej twardy i wybrzuszony .. nie wiem co myslec, mialyscie tak?

Gość gość
ja nie.

Gość gość
Miałam dokładnie tak samo tylko u mnie twardnienie brzucha zaczęło się jakoś w 28 tyg. Czasami też brzuch twardniał mi z jednej strony a z drugiej był miękki i własciwie nie wiem czy to dziecko się tak układało czy macica tak dziwnie się stawiała. wylądowałam w szpitalu w 34 tyg bo groził mi przedwczesny poród ale mi wyhamowali skurcze i wysłali do domu. Urodziłam w 38 tyg przez sn poszło błyskawicznie tak więc ostatecznie skończyło się dobrze.