Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dlaczego jest przy minie zawstydzona

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam pewn膮 kole偶ank臋 kt贸ra przy mnie jest jakas spi臋ta i wyraznie zawstydzona ma艂o m贸wna a przy innych zachwuje sie ok.Podkre艣lam jest bardzo mi艂a w stosunku do mnie.Co my艣licie na temat jej zachowania???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dziewczyna nie艣mia艂a jest pewnie i pewnie j膮 onie艣milasz ja tak mam np.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wi臋c musisz z ni膮 rozmawia膰, aby zaczela sie czuc przy tobie swobodnie. zeby sie troche oswoi艂a z tob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co艣 jest na rzeczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kocha cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie sie jej mocno podobasz,albo jakis inny powod,ale obstawiam ten.jak ktos napisal, oswoj ja ze soba powolutku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona musi poczu膰 si臋 przy tobie swobodnie, wiedziec, 偶e j膮 akceptujesz, lubisz im wi臋cej z ni膮 rozmawiasz tym bardziej si臋 otwiera wiem po sobie :) to trudno wytlumaczy膰, to takie irracjonalne speszenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak wyzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mowi Ci jakies komplementy czy tylko siedzi i patrzy w sufit. bo jesli kompletnie nic nie mowi i jest spieta to moze cie nie lubi?

Udost臋pnij ten post

widocznie tak si臋 jej podobasz 偶e nie umie zachowa膰 sie normalnie. Rozmowa mo偶e by膰 trudna ale odpowiedni kontakt mo偶e pom贸c i to nie szybko. Zale偶y jaki to przypadek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobasz si臋 jej- dlatego jest spi臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋kuje Wam wszystkim za odpowiedzi przemy艣le temat.Jak ju偶 wspomina艂em wcze艣niej jest uprzejma w stosunku do mnie jednak gdy rozmawiamy b艂膮dzi wzrokiem wszedzie byle nie patrze膰 na mnie by膰 mo偶e nie艣mia艂o艢膯

Udost臋pnij ten post

Hm mo偶e nie chce podpa艣膰 i jest zale偶na w jaki艣 spos贸b, mo偶e nie chce by膰 藕le oceniona, mo偶e co艣 ukrywa, mo偶e j膮 podniecasz i nie mo偶e na Ciebie patrze膰, mo偶e dostaje zawrot贸w g艂owy przy Twojej obecno艣ci i by utrzymac siebie w kontroli musi trzyma膰 dystans na sw贸j spos贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak Ty zachowujesz si臋 przy niej i ile ona ma lat oraz jak d艂ugo znacie si臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli chodzi o mnie przy nie zachowuje si臋 normalnie znamy si臋 w sumie dlugo.Wczesniej potrafi艂a by膰 wygadana i czasem co艣 mi dopiec ale w 偶artach.Od pewnego czasu to si臋 zmieni艂o.Jest dla mnie naprawd臋 mi艂a.Gdy ostanio z racji pracy zawr贸ci艂em jej g艂owe przeprosi艂em j膮 za to.Odpowiedziala 偶e nic nowego a po chwili ze spuszczon膮 glow膮 doda艂a 偶e si臋 przyzwyczai艂a gdy zapyta艂em do czego zacz臋艂a si臋 miesza膰 i pl膮ta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapewne jej si臋 bardzo podobasz ,ona jest mo偶e i nawet zakochana .mam to samo ...tyle ze nic mu nie mowie w tym temacie tzn nie powiem mu ze cos czuje bo niewiem jaka b臋dzie reakcja...i tak to ukrywam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powody mog膮 by膰 r贸偶ne.. ja czasami tak mam ale nie dlatego 偶e si臋 zakocha艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czuje cu艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam dwoch facet贸w ktorzy mnie onie艣mielaja, nie wiem pesze sie przy nich ale wcale mi sie nie podobaja, wiec to wcale nie musi oznaczac wielkiej milosci zauroczenia czy podobania sie, ale oczywiscie nie jest to wykluczone.

Udost臋pnij ten post