Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carli111

Krwawienie, tabketki anty

Polecane posty

Gość Carli111

Witajcie. Pisze tutaj bo mam problem i nie wiem co robić. Biorę tabletki antykoncepcyjne Yaz biorę je już ponad 2 lata wszystko było ok. Trzy tyg temu współżylam z partnerem i skończył we mnie w tedy zapomniałam tabletki i wzięłam ja na drugi dzień rano. Dzisiaj dostałam krwawienia na początku trochę więcej a teraz mam plamy bronzowe. Dodam że mając zawsze miesiaczke miałam bóle jak na okres. Jestem w połowie paczki tabletek zawsze miesiaczke dostawalam na koniec opakowania i tak cały czas od 2lat . Martwię się trochę nie wiem co o tym myśleć nigdy nic takiego się nie zdarzyło. A jeszcze do tego mam stan podgoraczkowy. Może ktoś miał podobnie? Robiłam test ciążowy Ale negatywny. Moze to za szybko na test...

Gość Carli111
Proszę o pomoc

Na test za szybko bez dwóch zdań. Szkoda, że po tym jak przegapiłaś pigułke nie wziełaś pigułki "dzień po". Twoje pigułki są chyba dwuskładnikowe, co oznacza, że nie powinnaś mieć krwawienia w trakcie ich brania (krwawienie następuje jedynie wskutek odstawienia). Idź do ginekologa, będziesz spokojniejsza niż po przeczytaniu 150 rad w internecie. Nawet jeśli miałabyś płacić za wizytę prywatną lepiej to wyjaśnic, ale ciaża raczej odpada. ;)