Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupilem dziewczynie bilet na pociag a ona

Polecane posty

Gość gość

kupilem dziewczynie bilet na pociag, za 148 zl na 1 klase intercity ekspres, dziewczyna nie byla zadowolona bo powiedziala ze mogla jechac za 15 zl pociagiem osobowym (jest studentka), ale ja od niej wcale nie wymagam oddania tych pieniedzy, po prostu kupilem jej taki bilet zeby wygodnie jej sie jechalo, zrobilem jakis blad?

Gość gość
Zależy jaka relacja Was łączy. Jeśli mega bliska, planujecie razem życie itd to ujdzie. To kwestia jej poczucia niezaleznosci. Ale jesli macie luzniejsza relacje nie powinno w ten sposob sie robic, bez uzgodnienis - sporo osob moze to odebrac zgodnie z podstawowym prawem spolecznym - za przysluge trzeba sie odplacic. Im wieksza przysluga tym wieksza presja

Gość takajednaaaaaa
a ja nie mam w ogóle faceta, a jeszcze żeby mi coś kupował ktoś, to nawet nie marzę :(

Gość gość
takajednaaaaaa: czemu nie masz?:) gość: normalny zwiazek, zastanawiam sie czy jej nie powiedziec ze po prostu chcialem zeby dobrze sie jej jechalo

Gość gość
a tak własciwie to chciałem żeby sie już wyniosła, bo byłem umówiony z jednym pedziem :o

Gość gość
bo ja bogaty jestem, a przynajmniej się tak chwalę, bo lachony na to lecą! :classic_cool:

Gość gość
powiedziałem tylko, że zrobi ze 3 razy loda i będziemy kwita. W końcu i tak jej się opłaci zamiast tłuc się osobowym. Nie wiem o co się tak oburza; normalna ludzka rzecz