Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HEHE DOSTAŁEM SE 211ZŁ MIESZKANIÓWKI

Polecane posty

Gość gość

Teraz wszystkich opłat łącznie z: czynszem remontówką internetem cyfrowym polsatem moim PZU gazem śmieciami i doładowaniem tel za 25 na mc mam 360zł miesięcznie :) do tego prąd 90zł co dwa miesiące mieszkanie 3 pokojowe 56m2 po babci se odziedziczyłem hehe woda ciepła i ogrzewanie z sieci a nie jakieś tam bojlery i piece kaflowe hehe cipcie :D a wy co? Dalej z rodzicami czy wynajmujecie pokoiki za 500-600zł czy kawalerki za 1000zł? hehe :D

Gość gość
ZDYCHAJ

Gość gość
haha

Gość Gość

Przemuś marzy o takiej kasie

Gość Karolina

Mąż i ja zarabiamy tyle, że stać nas na ratę za mieszkanie 132m2 w Gdańsku. 56m2 to nasza łazienka ma 🙂 3200zł z opłatami miesięcznie cipcio, to pewnie więcej niż twój miesieczny dochód netto 🙂 Kisicie się po jakiś wioskach i śląskach i uważacie się za panów życia, a z perspektywy mieszkańca Trójmiasta mieszkacie w śmietniku 🙂

Gość gość
3 minuty temu, Gość Karolina napisał:

Mąż i ja zarabiamy tyle, że stać nas na ratę za mieszkanie 132m2 w Gdańsku. 56m2 to nasza łazienka ma 🙂 3200zł z opłatami miesięcznie cipcio, to pewnie więcej niż twój miesieczny dochód netto 🙂 Kisicie się po jakiś wioskach i śląskach i uważacie się za panów życia, a z perspektywy mieszkańca Trójmiasta mieszkacie w śmietniku 🙂

Kto się wywyższa, będzie poniżony...

Gość Kiss
23 minuty temu, Gość Karolina napisał:

Ja bym nawet nie chciała łazienki zajmującej pół mieszkania 🙂

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Ja bym nawet nie chciała łazienki zajmującej pół mieszkania 🙂

dlaczego? mozna w takiej jezdzic na rowerze xD