Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgfgfg

wakacje w Chorwacji

Polecane posty

Gość gośćgfgfg

rodzina 2 plus 2 ( szkolniacy ) Do tej pory wyjezdzałam za granice wycieczkowo przez biuro podrózy . W tym roku chcemy jechac indywidualnie autem . Jakie koszty ? pobyt tydzień nocleg , wyzywienie , dojazd itd o czym nalezy szczególniw pamietac ? nocleg szukany na miejscu czy rezerwacja ? Prosze o wskazówki

Gość prawictwo pospolite 152
na pewno drożej jest tam niż w Bułgarii , bo duzo turystów w sezonie ceny mogą być wyższe niz na polskim morzem .. podobno wakacje w Grecji są sporo tańsze niz było to 10 lat temu , ale problem w tym ze grecja to najcieplejsze państwo w Europie .. Lepiej tam jechać w Maju niz w Lipcu.

Gość gość
pytam o cos innego :(

Gość gość
To zależy od standardu. Ja za 2 tygodniowy pobyt place 14 tys w hotelu w 20 tyś chcę się zmieścić

Gość gość
apartament :)

Gość gość
Chorwacja jest bardzo droga. Sam przejazd kosztuje nas 2,500 paliwo + opłaty drogowe. Hotel *** z wyżywieniem myślę, że ok 8 tyś. Jeśli chodzi o apartamenty to nie wiem

Gość gość
Autokarem z biura podróży wychodzi najtaniej zazwyczaj hotel *** z wyżywieniem

Gość gość
Ojej ! jedni pisza ze trzy osoby w apartamencie to koszt 3-4 tys na tydzien . /inni ze 10 tys . ???/????/?????/???/????/???

Gość gość
2 , 5 tys paliwo ? o ludzie ? 14oo km w jedna strone ? i takie koszty ?

Gość gość
Zależy jaki silnik. Winiety ok 700 zł. Apartament 4 tys a wyżywienie atrakcje? Myślę że 10 tyś wystarczy

Gość gość
Z biurem podróży pojedziesz za 2000 od osoby z wyzywiem HB do tego 1000 na drobne wydatki. 4 osoby to koszt ok 12 tys +-

Gość gość
Kto wybiera się do Chorwacji?

Gość gość
3 lata temu w dwie osoby, własnym autem wydaliśmy przez dwa tygodnie po 7 tys. od osoby. Bez szaleństw, ale też bez jakiegoś strasznego dziadowania. Zmienialiśmy miejsce pobytu co 2-3 dni

Gość gość
Sprawdz dokładnie jaka trasa bo będziesz jechać autostradami i potrzeba kupić winiety. :) Jak chcesz tanio to najlepiej na MOP Rowień koło stacij paliw Lotos to jest i mają najtaniej - http://a1.travel.pl/ tu mozesz sprawdzic ceny

Gość gość
coś o tym wiem bo w takiej samej sytuacji byłem rok temu. Z własnego doświadczenia polecam jednak zmienić auto na samolot i zarezerwować bilet na http://www.eloty.pl/chorwacja/zagrzeb/ bo bardzo tanio tam można znaleźć a wiadomo czas podróży bez porównania. Co do noclegów to jeżeli znacie język szukajcie ich na miejscu.Wtedy również wychodzi dużo taniej a co kawałem stoją ludzie z karteczkami, że pokoje do wynajęcia :)

Gość Mirka33
Ja bym polecała nieco bardziej niestandardową opcję na wakacje w Chorwacji, czyli tego typu rejs http://www.globtourist.com/rejsy-chorwacja.html , niesamowita przygoda, szczególnie dla dzieci. Coś zupełnie nowego, z pewnością Wam wszystkim zapadłyby takie wakacje w pamięci na bardzo długo.

Gość gość
My wszystko na wyjazd załatwialiśmy głównie przez biuro www.lotnicze.pl. Zarezerwowali bilety lotnicze w dobrych cenach i hotel.

Gość evela89
Jak Chorwacja to warto zerknąć na propozycje rejsów jachtem np.: http://www.yachtguru.pl , gdzie takie rejsy są bardzo fajne. Wyszukiwarka jest bardzo prosta i na pewno każdy znajdzie coś fajnego i praktycznego tam na taki niezwykły odpoczynek.

Gość Jabłkowa4
Nocleg rezerwowany wcześniej, najlepiej jakiś czas wcześniej :) My rezerwowaliśmy w lutym na Bookaparcie.