Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która kobieta na ERO jest najbardziej pociągająca?

Polecane posty

Gość gość
Zuza jest fajna :-)

Gość gość
Lubie "świeżynke" ade_a :-)

Gość gość4imp
gość dziś Mnie Imperium nie pociąga , jest taka nekrofilno trupia. Ci=py, chu=je, sper=ma , wszystko to oschłe i wyuczone, nieutentyczne. Do tego odkąd napisala że lubi narkotyki 4444 Dobrze. Pipusia. Pindolek. Soczek. 😴 Zywe, niewyuczone, autentyczne? Czy lubie narkotyki? W jakim sensie i jakie? Bo uwazam, ze wszystko jest dla ludzi. I to zupelnie inna kwestia- czy biore.:P

Gość Jack White
Mam pytanie; skąd wy tak się znacie, wiecie kto jest kim , jak kto wygląda? Tabasko? Pierwsze słyszę.T utaj nawet gdyby pisała sama Safona o urodzie Denise Richards nie miałaby szans w zetknięciu z tą kliką wzajemnej adoracji. Tych Imperiów, Kusz, Wantów a w męskim wydaniu Najów, Koków, Inów, Androgenów. Kto nie z Mieciem tego zmieciem. To chyba filozofia tego miejsca.

Gość gość
Wolę kiedy kobieta mówi mi na osobności Jesteś nieautentyczna , na pokaz, jak wystawka.

Gość gość4imp
Co to znaczy klika wzajemnej adoracji? Mozesz wielbic kogo chcesz. Cale ero to dla Ciebie kilka wymienionych osob? Dziwne... :O

Gość gość
Chu..ja znaczy tępa ćpunko.

Gość gość
Ada, Zuza i Silena. Nikt więcej 🖐️

Gość gość
Want była najfajniejsza, ale odeszła bo jakiś s*******n się na nią uwziął i hejtuje :(

Gość Jack White
Czwarte Imperium , tylo was widać, słychać, czuć; tych parę ników które wymieniłem , nosz kurffa Zaglądam raz na kilka dni i zawsze wy , o was, z wami.

Gość gość4imp
gość dziś Wolę kiedy kobieta mówi mi na osobności Jesteś nieautentyczna , na pokaz, jak wystawka 44444 Tzn mnich na erotycznym? Wolisz cnotki, ktore po jednym mailu pokaza Ci na osobnosci ci=pke. Oj to rzeczywiscie pomyliles adresy. :( Na erotycznym rozmawiam o seksie i fantazjach. W pracy- o pracy. Przy obiedzie- o wszystkim i niczym. A w lozku nic nie mowie tylko sie pieprze i dzialam. Ewentualnie wzdycham. Idz wiec swoja droga Bracie. 😴 Androgen jakbys ukrecil- zajaralabym. ;)

Gość gość4imp
Jack White dziś Czwarte Imperium , tylo was widać, słychać, czuć; tych parę ników które wymieniłem , nosz kurffaZaglądam raz na kilka dni i zawsze wy , o was, z wami. 44444 Plus Jack White. :P Wiesz Jack, kiedys mialam potrzebe przebywania na jednym temacie. I nie przeszkadzalo mi, ze wchodzac na "pierwsza" ciagle widze "ciotki", Sileny, Slodkie, Tabasko, Pewna jestem. Zapamietalam te kobiece nicki, bo byly o nich tematy itd. Nie chcialo mi sie z nimi wtedy pisac. Ale czy to znaczy, ze powinnam im wypominac frekwencje? Po co? :O

Imp, dla Ciebie skręciłbym specjalnego. Takiego, który otwiera umysł, przełamuj***ariery i wprowadza w świat surrealistycznych fantazji ;-)

Gość gość
Co ty masz do Sileny kurfo z Sopotu ? Lazisz wszędzie jak sraka. Ku=,tas,ci=pa, sperma Naja Sraja. Plastikowa ćpunico.

Gość gość
Na jednym temacie przebywałas? Chyba WPK Wolfa :-D Inesso :P

Gość gość
Puste forum niedługo będzie a Szamberium zostanie :O:O

Gość gość4imp
Czy ja napisalam, ze mam cos do Sileny?:O Swoja droga, kiedy tu pisala to tez byla dla was trolli kur=wa. Dlatego serdecznie ja pozdrawiam. ;)Bo dla mnie nie byla nigdy. :) Wersety to byl moj dom i bylo fajnie. Nie podniecaj sie. ;) Androgen biore Cie" za" slowo. :P

Gość gość
Opowiadania i twoje łażenie po tematach i rozwalanie rozmów to góffna które rozjepały to forume więc zamknij pysk i siedź na tych ruinach Szambu zimna frytoScena twoja

Gość gość
Gość poszed Se zwalić :D

Gość GIUSEPPE OTTAVIANI
Pociągająca to może być ta, która ma katar. Ja zakładając taki temat zamieniłbym go na "interesująca". Jest bardziej subtelny i eliminuje, te wywłoki, które biorą facetów na ładną duupcię. Do czego zmierzam, każda rozkraczona będzie dla faceta pociągająca a co łatwo poszło, to łatwo pójdzie... ;) Pociągające mogą być prostytutki, bo muszą z czegoś żyć a inne kobiety... to zaczynając od femme fatale a kończąc na cnotkach niewydymkach i to powinno cię interesować niedowartościowana kobieto zakładając taki temat, w którym chcesz zapewne usłyszeć, jak tu się chłopcy, bo nie przecież mężczyźni spowiadają ze swoich o najbardziej "pociągających" z gilem u nosa dziewczynom. x Dobrze napisałem "om" ?

Gość gość4imp
Dla mnie niepojete jest pieprzenie o tym, ze rozwalilam ero. Abstrakcja. :O Chce to pisze- nie chce to nie pisze.I nikt na to nie ma wplywu. A opowiadania daly mi cos w zyciu. Powaznie. :) Ciesze sie, ze je napisalam. Koniec tematu na dzis. 🖐️ Wiecie ile na swiecie jest pseudo- cnotliwych puszczalskich ku=rew? Gdyby mialy z kim... 😴 Takie sa najgorsze i najglosniej sie oburzaja. Ale to tak poza tematem. :P;)

Gość gość
Sugerujesz że kobiety się szanują bo nie mają z kim się puszczać? Nie ma takiej której ktoś by nie chciał przeorcować . Uwierz. To ona nie chce i aż dziwne że ty, kobieta podobno (bo mówią że masz na imię Szymon) tego nie wiesz.

Gość gość
Zostawcie ją niech tu siedzi do usranej śmierci i dalej udaje że nic nie rozumie, w końcu sobota, weekend a ona go spędzi tutaj,żal.pl Miłego

Gość gość
Dość żeto nadęty przez klakierów Cynika i Ina zadufaniec to jeszcze żadnej kobiecej solidarności.

Gość gość4imp
Jasne, ze sa takie,ktore chca, a nie moga. Albo raczej nie moga tego co chca, bo branie byle czego to nie zabawa. Sugeruje tez, ze nie kazda kobieta jest taka cicha "ku=rwa". Mimo, ze moze. To ja wam tez zycze milego weekendu, bo sama dojezdzam wlasnie do "swojego celu". Chyba jestem gejem Szymonem, bo ten cel ma...ch.u.j.a. :P Buziaczki. 👄 Ach. Piekne sloneczko. :)

Gość gość
Sądzac po połowie twojego jotpega ty też nie jesteś bóg wie co buhahaha.Co za nadęty babsztyl