Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo spodobał mi się chłopak znajomej co robić?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o dawna koleżankę ze szkoły średniej. Nie utrzymuje z nią żadnych kontaktów mam ją jedynie na FB. Ona się rozwiodła ma dziecko i widzę że teraz spotyka się z jednym chłopakiem mają razem zdjęcia. On bardzo mi się podoba, napisać do niego? Jak to rozegrać?

Gość gość
A co ci się w nim podoba ??

Gość gość
Swinia jestes? uważasz się za lepszą?

Gość gość
nadstaw mu pipki

Gość gość
Żadnych hamulców moralnych już teraz ludzie nie mają?? On jest zajęty. Czy to nie jest jasne dla Ciebie. Tak nie wolno postępować.

Gość gość
pokaz mu cycki,moze masz lepsze to sie załapie:-D

Gość gość
Ale dlaczego zajęty? Ślubu z nią nie ma. Poza tym ona jest po rozwodzie i ma dziecko z innym, może wolałby inna? Nie wiem tylko jak to rozegrać, jak napiszę że swojego konta to on zobaczy że mam ją w znajomych.

Gość gość
Co ci się w nim podoba ?

Gość gość
Z wyglądu mi się podoba bardzo.

Gość gość
uchyl czerep i wylej se na łeb wiadro zimny wody łachu i nawet nie myśl.

Gość gość
nie no pofolguj sobie a co tam niech się dzieje wskocz mu na loda tyle na pewno cię stać prowo,rurawska?

Gość gość
Nie rozumiem o co wam chodzi? Gdyby byli małżeństwem to ok nie myslalabym nawet o tym. Ale nie są, więc można spróbować może mu się spodobam? Ona ma dziecko z innego małżeństwa, myślę że dla faceta może to być problem, może by wolał wolną?

Gość gość
Nie mogę przestać o nim myśleć.

Gość gość
fejsbukowa miłosc debilki.....

Gość gość
Wiem że to nie jest normalne ale pierwszy raz ktoś mnie tak zauroczył. Nie napiszę do niego bo obawiam się, że on jej powie i na kogo wtedy wyjde?

Gość gość
Przecież nawet z nim nie rozmawiałaś. Widziałaś go tylko na zdjęciu. Puknij się w głowę.

Gość gość
ale on z nią jest, i co z tego, że ona ma dziecko?? przestała być czlowiekiem w związku z tym???, poza tym, to, ze ktos nie ma slubu a jest z kimś to znaczy , ze wolno Ci robić krzywde komuś?? Chcialabyś, zeby Tobie ktos tak zrobil??

Gość gość
Nie rozmawiałam z nim co nie oznacza, że nie mógł mi się spodobać. Może jakbym z nim porozmawiala to zamieniłabym zdanie. Na ten moment poprostu mnie zauroczył, że nie mogę przestać myśleć o nim.

Gość gość
Masz rację nie chciałabym, żeby ktoś zrobił mi coś podobnego. Ale z drugiej strony raz się żyje, a jeśli to ten " jedyny"? Są razem ale ślubu nie wzięli, więc jeszcze wszystko może się zmienić.

Gość gość
Zauroczył, bo widziałaś go na zdjęciu ? Przecież to dziecinne. Gdybyś go widziała w realu, albo z nim zamieniła słowo, to jeszcze można uwierzyć, ale tak to zwykłe dziecinne podejście.

Gość gość
Tych "jedynych" to na pęczki jest, a co do slubu , to on nie daje gwarancji , ze to do konca zycia.

Gość gość
Ale jest różnica między spotykaniem się z kimś a byciem małżeństwem. W pierwszej sytuacji nic nie jest jeszcze przesadzone i zawsze można odejsc, kiedy pozna się inna osobę tak uważam. Co do dziecka uważam, że dla wielu facetów może być to problemem na dłuższą metę, bo nikt chętnie nie zechce utrzymywać czyjegoś dziecka dla którego nigdy nie będzie ojcem. Poza tym z tego co widzę po zdjęciach on pracuje za granicą i widują się co jakiś czas, bo ona mieszka w Polsce. Narazie nie będę pisać, poczekam może za jakiś czas się rozstana.

Gość gość
Wproś się do koleżanki, idź pożyczyć sól itp.

Gość gość
Ja z nią nie utrzymuje żadnego kontaktu, ostatnio widziałysmy się z 10 lat temu jak chodzilysmy do liceum. Nigdy nie byłam z nią w jakichś zazylych stosunkach i nigdy też za specjalnie jej nie lubiłam. Zawsze była taka " wiesniaczka cwaniaczka" i jak patrzę teraz że wyrwała takiego faceta i to jeszcze mając dziecko z innym to nie powiem zazdroszczę.

Gość gość
Poza tym z tego co wywnioskowalam to oni nie mieszkają razem bo on mieszka za granicą a ona w Polsce. Widują się co jakiś czas i ona wtedy wrzuca zdjęcia na fejsa.

Gość gość
Ile masz lat, ze sadzisz,iz po ślubie nie można odejść? A jeżeli jest para i się kocha to można im się wpieprzac w zycie? Bo nie maja ślubu.

Gość gość
Jestem po 30tce. Nie wiem co rozumiesz przez wpieprzanie się w czyjeś życie? Odbijać nachalnie nie miałabym zamiaru, ale może drugiej osobie spodoba się ktoś bardziej? Ja jestem wolna, nie mam dzieci, nie mam zobowiązań w postaci byłego męża, myślę że wolny facet wolałby taka jak ja.

Gość lilianka01
pisac to nie bardzo. tzn mozesz ale jest szansa ze ona sie dowie i sie do ciebie przyczepi. mozesz ja usunac ze znajomych i wtedy on sie nie dowie, ze sie znacie ale moze tez nie przeczytac twojej wiadomosci. wiadomosci do osob na fejsie, ktorych nie ma sie w znajomych znajduja sie w folderze "inne" malo kto o tym wie. wiec jesli napiszesz a on nie odpisze to bedziesz myslala ze cie olal podczas gdy on wogole mogl nie odczytac. moze po prostu wyczaj gdzie oni bywaja (park, pub) wtedy mozesz sie tam pojawic i zobaczy czy on wogole zwraca na ciebie uwage.

Gość gość
Przypadkowe spotkanie nie wchodzi w rachubę bo nie mam pojęcia gdzie oni się widują. Ona mieszka na jakiejś wiosce, ale najczesciej widzę że spotykają się u niego za granicą.

Gość gość
Musisz pomyslec gdzie da rade ich/jego spotkac. Umow sie z kolezanka na kawe i wyciagnic co nieco. Staraj sie raczej aby to on zaintereaowal sie toba.....a jak bedzie trzeba to podloz jakas swinie znajomej zeby aie poklocili i tyle.