Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwistne babska

Polecane posty

Gość gość

Nie zaglądając tu często, a widząc za każdym razem ile jest tu wrednych , opryskliwych i wulgarnych bab gotuje się We mnie krew :O Jak może jedna kobieta drugiej być wilkiem?! Kobiety!! Po to jest te forum zeby nawzajem sobie doradzać, nie dogryzac!! Warto się czasem zastanowić zanim się kogoś oceni lub powie coś nie miłego nie znając drugiego człowieka sytuacji zyciowej!

Gość gość
Zawistne miało być w temacie*

Gość gość
bo babole to zmijska,nie ufam im już od 100 lat,niech s********ja,nawet kolezanka obrobi d**e i będzie zazdrosna

Gość gość
Haha matki Polki zawsze musza sie wypowiedziec na kazdy temat i pokazac jakie to one nie sa lepsze od kogos. Kozak w necie pi**a w swiecie nie wiesz? ;]

Gość gość
Autorko strzał w 10 :O Już normalnie w tych czasach nie można porozmawiać z innymi matkami bez narzucania ci ze jesteś w błędzie lub wywyzszania się czy porownywaniu dzieci do siebie. Rzygac się chce i też już nie widuje się z większościa mamusiek :O

Gość gość
No ale czasem bywa się w błędzie.. Tylko jest też taka tendencja, że jak ktoś ma odmienne zdanie od autora tematu, to zostaje opluty przez samą autorkę. Która najpierw naswietla sprawę, ktoś jej coś doradza, a ta kota dupa odwraca, że to nie tak, nie srak, a guzik wiecie, a się wypowiadacie etc.etc.... I zaczyna się jatka, autorka się rzuca, goście odpowiadają, że chyba jakaś głupia... No i spirala się nakręca. Bo zalozycielki tematów oczekują poklasku, a jak ktoś skrytykuje, to wiadro pomyj...

Gość gość
Bo większość kobiet najchętniej by kopało inną kobietę z uśmiechem i życzeniem: cierp, cierp, cierp!

Gość gość
Polki katoliczki - i wszystko na temat

Gość gość
jestem zawistna bo mam grubo doope i paskudno facjate i zadne meny mnie nie roochajo a ty jestes moja konkurencja wiec so sie koorna dziwujesz

Gość gość
spotkalam ostatnio kolezanke-karmi drugie dziecko piersią, ja mam jedno 3 letnie. one dwoje. Olus jest na cycku, dlatego nie choruje :O od razu mi sie przypomnialo te wasze licytacje o cycka o wage podczas porodu, o to ktora bardziej bolalo. i wiem ze jedna drugiej zle zyczy. jest zazdrosna. a szkoda bo powinniscie jedna drugiej pomoc!