Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja zapytałem

To normalne ?

Polecane posty

Gość to ja zapytałem

Teraz mam mało czasu więc szybko streszczę. Jest pewna kobieta która twierdzi że mnie lubi nawet za bardzo lubi tak stwierdziła lecz nie kocha, ja ją kocham ona to wie chcę by była ze mną to wszystko wie ,wszystko co każda kobieta chciałaby usłyszeć od faceta by być pewna że jest dla niego najważniejsza że zależy mu na niej i zrobi wszystko by być z nią, zapewnić jej szczęśliwe życie.Teraz pytanie do Was KOBIETY czemu jeśli to wszystko wie i nadal ''tylko lubi'' wiec czemu nie chcąc nic więcej nie utnie znajomości.Nie widujemy się na co dzień więc było by to proste wystarczy nie dzwonić ja by zrozumiał i też zamilkł .Ale nie,dzwoni gdy tylko ma możliwość i to nie na 10-20 minut tylko godzina nawet 2 to taka norma gdy tylko jest możliwość gadamy na kamerce przez neta wieczorami i to też po kilka godzin czasem na 6 do pracy a o 5 nad ranem się rozłączamy. I po co to pytam ??nie domyśla się że ja nie skończę tego bo zawsze będę miał nadzieję na coś więcej gdy ona tak postępuje? dla lepszego rozeznania dla was drogie panie byście jakoś ogarnęły jej postępowanie (bo ja nie umie) ale dla was to pestka bo to wasza rasa :) oboje jesteśmy już kilka wiosen po 30, ja rozwiedziony ona mężatka oboje mamy dzieci.

Gość gość
mężatka z dziecmi, wow, zazdroszczę...

Gość gość
Buhahahah

Gość gość
i chłopina nie doczekał się odpowiedzi ,nie jestem kobietą więc nic nie rozumiem niczego jak to facet czasem myślę że kobiety to same się niekiedy nie rozumią.

Gość gość
nie wiem,może po prostu jej sie nudzi i brakuje towarzystwa i traktuje Cie jak kumpla do wygadania się może mąż z nią nie rozmawia

Gość gość
20.42- zgadzam się! Znajdź sobie inną WOLNĄ kobietę, a nie jakąś meżatkę z którą tylko niepotrzebnie tracisz czas.

Gość gość
dziwna z niej mężatka i kobieta. ma rację ktoś wyżej, nie trać czasu i poszukaj wolnej :D

Gość gość
moze Cie kocha, a nie chce sie przyznac

Gość to ja zapytałemgość
tak są chwile kiedy bym sobie głowe dał obciąć że kocha ,ale gdy powiem że wiem ( wiem że mnie kochasz)to skąd ten pomysł źle widzisz albo widzisz to co chcesz. Gdy by mi nie zależało tak na niej to bym już dawno to przerwał ale właśnie tym swoim zachowaniem ''robi nadzieje'' albo po prostu sam sobie ją robię .Powiedziałem że nie odpuszczę bo to tak jakbym miał ją przestać kochać ,odpuszczę dopiero jeśli utnie kontakt zrozumiem ale tak jak się zachowuje teraz przykład spotkanie:mowi nie chce,nie wolno ,nie możemy a przychodzi,