Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 dzien okresu a wlasciwie

Polecane posty

Gość gość

to juz nie okres tylko brązowa wydzielina. od czego to moze byc? zawsze okres mialam 5-7 dni ,ale bez brązowego plamienia.

Gość
nie wiem, pod koniec krew jest ciemniejsza(?):P Może dlatego ze to już 8 dzień. Spokojnie na pewno nie umrzesz.;):P Tez mam przeważnie 4-6 dni, a raz miałam około 8:/

Gość gość
Ja mam zawsze 2-3 i nic nie boli

Gość gość
cześc Tadzio vel good girl gone bed96.. co ty okres Tadzio masz? ale jaja! a Ty Tadzio wciąż za kobiete na forum "robisz"

Gość gość
możliwe , że te brązowe upławy, śluz , że ciemny okres bo od roku kocham się z chłopakiem z Sudanu?

Gość gość
to juz nie jest ciemna krew ,taki okres mialam 6 i 7 dnia, a dzisiaj to widac ze to jest brazowa wydzielina.nie jest jej specjalnie duzo ale jest. zawsze na 8 dzien mam normalny przezroczysty sluz po zaschnieciu bialy.

Gość
gość dziś moze ta brązowa "wydzielina" to jakby krew-koniec okresu?? I jest tak ciemna bo bardzo sie przedłużył??? Ja mam dziś 2 dzień i skręca mnie jak nigdy, umieram.:/ jest tak obfity jakbym miała sie wykrwawić.:o Az mi słabo.:(

Gość gość
A mnie nigdy nic nie boli haha :D zawsze mam zwale jak któraś mówi że boli brzuch bo okres :D

Gość
ooo ty! :P:P:P Zazdroszczę.:( mnie raz mniej, a innym razem bardzo boli, a nieraz mam dodatkowo mdłości.:o