Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co chciał przez to powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi sie jeden facet . Łączą nas relacje służbowe klient, ekspedientka (jestesmy na per pan pani) Czasami zdarzało mu się cos delikatnie mi przekazac (chociaz nie wiem czy to nie byla moja nadinterpretacja) jednak ja wycofywalam sie i w sumie raz bylismy dla siebie mili innych razem chamscy. No i dzisiaj wpadl do mnie do pracy w dobrym humorze, mysle wykorzystam to i zagadam do niego. I mówie cyt. -No takiego pana to ja lubię, odrazu się robi milej bo zwykle to pan jest taki niemiły (zwykle bywa małomowny,zdystansowany i unika mojego wzroku jak ognia) I on uśmiechając sie odpowiedzial: - Nie mily? Nie, ja tylko sie nie odzywam bo czekam na reakcje. Po czym wyszedl. No i teraz jak myslicie co miał na mysli o jaką reakcje chodzi? Czyzby czekał na jakis gest z mojej strony? Pytam was bo wiem ze wy spojrzycie bardziej obiektywnie na tą sytuacje. Wièc o co mu chodziło jak myslicie?

Gość gość
Podobasz mu sie. Czy mial obraczke?

Gość gość
Nie miał obrączki.

Gość gość
Ktoś się wypowie jeszcze jak to widzi?

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego nikt się nie chce wypowiedziec w tym temacie smutas.gif proszę tylko o ocenę sytuacji nic więce

Gość gość
Jaki idiota ja perdolę

Gość gość
Dlaczego idiota?