Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Huhla

Zycie 32lata w 14sto letnim zwiazku

Polecane posty

Gość Marek Huhla

Mam do was pytanie, czy to normalne jest ze po tak dlugim zwiazku moja kobieta "chce" sie kochac raz na miesiac albo i rzadziej? Czy to jest normalne? Jak inni facecie sobie z tym radza? Bo mi naprawde jest ciezko, gdy wokol tyle pieknych i niestety tez chetnych na mnie kobiet..... w sumie wlasnie dlatego pisze ten post, mam kolezanke w pracy ktora jest ladniejsza, szczplejsza, mlodsza i o wiele bardziej chetna na mnie (dala mi to jasno do zrozumienia) niz moja zona. I mimo ze kocham bardzo moja kobiete, bardzo, bardzo ciezko mi jest poradzic sobie z taka pokusa.....

Gość goś654654654
mialo byc zycie 32 latka....

Myślę, że długość Twojego związku nie ma z tym nic wspólnego. Stawiałbym raczej na to, że: - nie wiesz, czego Twoja kobieta pragnie i nie dajesz jej tego (jeśli chodzi o emocje, łóżko), jest Tobą znudzona - albo ma niski popęd i sex nie jest jej do szczęścia potrzebny. Nie jest to normalne, tylko raczej lekko chore.

Gość gość
a ja mysle, ze za kilka latek czeka was rozwod, jak 95% "zwiazkow" zawartych za gowniarza i dziwne, ze zona w ogole ma ochote na sex z toba a ty z nia- po takim czasie ludzie staja sie dla siebie kims w rodzaju rodzenstwa

Gość gość
Jestem w 10 letnim związku, też miałam ochotę na kogoś innego, ale nie warto, z czasem zrozumiałam, że to co łączy mnie z moim mężczyzną jest najważniejsze, a moje "chęci" przelałam na męża. Warto poznawać się od nowa, ale nie ukrywam, że nie przyszło mi to łatwo. Powodzenia.