Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka u Niego

Polecane posty

Gość gość

Nigdy u Niego nie byłam. W sumie to dopiero zaczynamy się spotykać. Czy powinnam coś przynieść? Ciasto czy coś?

Gość gość
Gumki weź. A tak na serio, to uważaj na psa.

Gość gość
Jeżeli Cie zaprosił to sam powinien o wszystko zadbać.

Gość gość
Umyj się dokładnie i załóż ładną bieliznę, reszta jest mało istotna bo i tak seks jest celem.

Gość gość
Byłam z chłopakiem przez jakiś czas i spotykaliśmy się u niego lecz do seksu nie doszło. Nie każdy facet myśli o seksie więc głowa do góry! :D Rozmawialiśmy i graliśmy w gry a ogółem siedzieliśmy wtuleni w siebie więc nie słuchaj tu niektórych osób :D

Gość gość
mało się znaccie i idziesz do niego do domu? oj dziewczyno jeśli chcesz aby to było cos poważnego to robisz wielki błąd.

Gość gość
oj dziewczyno jeśli chcesz aby to było cos poważnego to robisz wielki błąd. Niby czemu?

Gość gość
20:10 jasne, powinni jak pietnastolatki szwedac sie po ulicach, chodzic do tanich barow, marznac na kilkugodzinnych spacerach, bo przeciez wielkim bledem jest pojscie do domu osoby, ktora jest dorosla, mieszka sama i jest naszym potencjalnym przyszlym partnerem. Jak ma go niby poznac, skoro przestepstwem jest pojsciem do niego, zobaczyc jak mieszka, jaki jest u siebie? To kiedy pojscie nie bedzie tym wielkim bledem? Co na ten temat mowi twoja regulka wyczytana w bravo girl, po ktorejsetnej randce wizyta u niego bedzie ok?

Gość gość
Dziękuję wszystkim za wsparcie. Na początku nie byłam przekonana czy to dobry pomysł. Ale nie mam 15 lat i nie mam czasu na podchody. I wcale nie planuje seksu. A jeżeli by się okazało, że to był jedyny jego cel, trudno wiecej się nie spotkamy i tyle.

Gość gość
Dziękuję gość 20:09 wierzę, że u nas bedzie podobnie :-)

Gość gość
No właśnie to kiedy jest odpowiedni czas?

Gość gość
Nie przesadzajmy z tym, że facetom zależy tylko na jednym. Jeżeli będzie mu zależeć to uszanuje jej decyzje.