Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁMP

dziewczyna mnie zdradza a ja się na to godzę, powiem więcej podoba mi się

Polecane posty

Gość gość
może takie były twoje pierwsze doświadczenia i z jakichś powodów nigdy poza nie nie wyszedłes? to nie jest żaden fetysz tylko realizacja instynktu na miare możliwości niestety wynaturzona poprzez ludzka inteligencje paradoksalnie. ale to nie jest w sumie dziwne bo seks nie ma nic wspólnego z inteligencją.

Gość gość
nie nie masz tak tylko tak sie nauczyłeś. jak będziesz dziecko poił od małego alkoholem to p ile jakims cudem dożyje starosci to będzie mówiło, że tak juz ma, tak go stworzyła natura i nic na to nie może poradzic. przy okazji nie jestem hejterem od 50 tysi i firmy tylko "kobieta", która cie broniła;)

Gość gość
To jest fetysz fetysz. Fetysze kształtują się w dzieciństwie, lub w okresie dojrzewania, o ile są to pierwsze doświadczenia, to zostaną one już ukształtowane w człowieku. Pewnie to zależy również od genetyki.

Gość gość
co do psychologów to liczba ludzi z problemami psychicznymi wzrasta wprostproporcjonalnie do do liczby psychologów zajmujących sie doradztwem i leczeniem. matematyka jest prostsza od psychologii w dodatku nigdy nie kłamie chyba, że sie xle interpretuje wyniki. w tym przypadku mozna je zinterpretować tylko na dwa sposoby. to że są źródłem problemów i to, że na nich żerują. a najpewniej dwa w jednym

Gość gość
cco zalezy od genetyki? skłonność do wąchania rajstop i tamponów?:D masz nasrane we łbie?

Gość gość
stary zrobił cie z parą rajstop zdradzając je w międzyczasie z paczka tamponów?

Gość gość
skłonność do wąchania rajstop i tamponów?smiech.gif masz nasrane we łbie? xxx A co ? Masz swoją tezę debilu ? Skąd powstają fetysze ? Każdy według ciebie facet wącha damskie gacie, znoszone skarperki, szpilki, tampony ?

Gość gość
rajstopy wpływaja na uwydatnienie pewnych cech, które powodują podniecenie seksualne.. a może po prostu jest zapalnik reakcji? niby ubrana ale rozebrana? to musi powodowac niezłe zamieszanie w głowie faceta\:D aż z ciekawośc trzeba to sprawdzić

Gość gość
już pisałem wyżej skad a moja teza jest taka, że wsyztko trzeba w miare możliwości upraszczać zamiast komplikowac. w tym przypadku oczywiste jest, ze jakbys nie miał nosa to nie miał byś tego fetyszu. ty natomiast twierdzisz, że nie mialbys go gdybyś nie miał dzieciństwa

Gość gość
jasne, matematycy mieliby leczyć problemy psychiczne :D

Gość gość
Ty jesteś p******y :D Tworzysz sobie własne tezy na temat fetyszu. Przecież nauka, wyraźnie twierdzi, że za fetyszem odpowiedzialne są hormony, genetyka, wrażliwość na dany bodziec wywołany w dzieciństwie, lub okresie dojrzewania, potem jest to zaprogramowane i ciężko wyleczyć takie upodobania, podobnie jest z masochizmem i uległością.

Gość gość
ponieważ jednak wiekszośc ludzi ma nosy i dzieciństwo a rzadko kto ma ten fetysz to albo nie jest to fetysz albo przyczyn trzeba szukac gdzie indziej. tak jak pisałem. tak jak pisałem. niuchłeś sie pare razy i ci sie to spodobało tym bardziej, że skoordynowałes to niuchanie z waleniem konia. ot i cały fetysz. tak sie przyzwyczaiłes robić sobie dobrze i ci z tym wygodnie dlatego awansowałeś ten przejaw nygustwa do rangi fetyszu w dodatku zdeterminowanego genetycznie żeby przypadkiem nie przyszło ci do głowy coś zmieniać

Gość gość
jaka nauka tak twierdzi?

Gość gość
Jaka nauka ? Przeczytaj w czym seksuolodzy, wypatrują powstawanie fetyszyzmu. Jak na dzisiaj, badania sugerują, że za powstawanie róznych fetyszy stoją hormony, genetyka, czy wpływy środowiska, zwłaszcza pierwsze doświadczenia seksualne, wrażliwość na bodźce.

Gość gość
medycyna nie obeszłaby sie bez matematyki a w zasadzie powstała dzięki niej. to chyba oczywiste? żeby stwierdzić jakies zaburzenie zdrowia to trzeba porównać stan pacjenta z jakaś załozona norma przyjętą za stan zdrowia. żeby porównac tto trzeba zmierzyć żeby zmierzyc to trzeba umiec liczyc i miec narzędzia do pomiaru.

Gość gość
Właśnie, że nie niuchałem. W okresie dojrzewania wąchałem może jedynie majty, a i tak mam upodobania do wąchania różnych takich rzeczy, jak szpilek znoszonych, rajstop, skarpetek, bluzek. Nie znam dokladnej przyczyny, z czego mi się to wzięło.

Gość gość
"seksuolodzy"?:D jaja se robisz? dobrze, że nie kuro jajkolodzy

Gość gość
skoro matematycy widzą wszędzie liczby to co widzą wszędzie seksuolodzy wg ciebie? róznica polega na tym, że liczby to abstrakcyjna reprezentacja rzeczywistosci i jako taka w ramach tej astrakcyjności może podać rozwiązanie każdego problemu. seks to nie jest abstrakcja natomisat sekuolodzy niczym matematycy podstawiaja go pod każdą zmienną w równaniu to nie jest nauka to jest kpina

Gość gość
dla sekuologa nawet astronomia wynika z seksu.:D była tu kiedyś taka jedna piertolnięta studentka sekuologii zwała sie niezła sucz czy jakoś tak. faktycznie była niezła suczą i w zasadzie to wszystko co moge o niej powiedzieć:D

Gość gość
Nadal nie wyjaśniłeś, skąd powstają fetysze, jesteś głupim trolem, tyle mam ci do powiedzenia. Człowiek jest dość skomplikowany, aby wyjaśnić różne jego działania upodobania.

Gość gość
mam propozycje. załóz se na nosa spinacz do wieszania prania i przeprowadź kilka eksperymentów z kobietami o ile zgodza ci sie pomóc w badaniach naukowych:classic_cool: pytanie brzmi i le wytrzymasz ze spinaczem na nosie przy kobiecie, któa cie podnieca, a któej nie jesteś w stanie poderwac przy założeniu, że rozrzuca wokół siebie znoszona bielizne;)

Gość gość
dla mnie jest oczywiste, że damska bielizna podnieca cie tylko z tego powodu, że zdarzyło sie jej być tam gdzie ciebie nie chcą. jak dla mnie to nie fetysz tylko substytut. to by tłumaczyło równiez rzekoma genetycznośc "fetyszu" bo na boga jak można mieć geny odpowiedzialne za podniecanie sie nylonem?

Gość gość
nylon zachowuje zapach ciała, na którym był ten zapach cie podnieca. gdzie ty tu koorfa widzisz jakies dzieciństwo to ja nie wiem. zaraz mi powiesz, ze psu cieknie slina ja czuje kiebase bo w dzieciństwie dzieci z blokowiska wsadzały mu ją w o***t

Gość gość
Mów sobie jak chcesz. Przykład Jeffreya Dahmera, seryjnego mordercy, to świetny przykład, że różne upodobania kształtują się już w dzieciństwie, dochodzi do tego silna wrażliwość na dany bodziec, który się potem zakorzenia w psychice człowieka.

Gość gość
Skąd kolesie, którzy mają żony, rypią się z nimi, ale i tak zamawiają takie damskie majtki od różnych kobiet przez internet ? Przecież mają majty swoich żon.

Gość gość
Zapach zapachem, ale podniecać może również i bielizna, z zapachem zmieszanym.

Gość gość
wracając do medycyny i matematyki. powiedz mi skąd wiadomo, że człowiek bez nogi jest niepełnosprawny i musi jeździć na wózku ewentualnie trzeba mu dosztukować proteze? z książki od medycyny? nie. normalnie człowiek potrzebuje do chodzenia dwóch nóg. jak nie ma jednej tzn że ma 2-1 noge co daje wynik 1 nogi. skąd wiadomo, że na jednej nodze nie da chodzić? ze studiów medycznych? z doswiadczenia? czy lekarz który keiruje go na dopasowanie protezy nie ma jednej nogi? to koorfa skąd to wiadomo? z psychologii? w dzieciństwie miał dwie nogi a teraz ma jedna co powdouje psychologiczną blpokade narządów ruchu?

Gość gość
a skąd kolesie, którzy mają żony i je rypią biorą pomysł, żeby dostac erekcji na plaży? fetysz?

Gość gość
No zapytałem się, dlaczego zamawiają damskie majty od kobiet, skoro mają swoje żony, mają zapach ciała swoich żon, nawet i bieliznę mogą podkradać. Nie odpowiedziałeś. Jesteś głupim j*****m jełopem z tym swoim koorfa. Tworzysz sobie własne teorie naukowe ;)

Gość gość
słuchaj. skoro uważasz wąchanie rajstop za fetysz to co powiesz o uzywaniu wibratorów?