Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamiast 500 plus powinni zrobić coś by zarobki były większe

Polecane posty

Gość gość
A słyszałeś o czymś takim jak umowy międzynarodowe zawarte przez Polskę? najpierw musiałbyś wyprowadzić Polskę z UE. a oszołomem i patologią jesteś najwyraźniej ty, bo tak właśnie zachowuje się osoba, która nie może zaakceptować faktu że nie każdy podziela jej opinie.

Gość gość
dziś Wolnego rynku nie ma w Polsce od czasów likwidacji wolnorynkowej Ustawy Wilczka która pozwoliła polskiej gospodarcze odbić się od dna. Masowa produkcja regulacji zadusiła rozwój w Polsce do poziomu 1 procenta. Z kolei PiSowkie etatystyczne centralne planowanie powoduje zadłużanie przyszłych pokoleń które będą zmuszone spłacać długi zaciągnięte przez obecne pokolenia. Socjal 500+ będzie powodem rozrostu socjalnej leniwej patologii zamiast ludzi wartościowych, odpowiedzialnych i pracowitych.

Gość gość
dziś Nie znasz historii ekonomicznej RFN po wojnie. Poczytaj sobie o Ludwiku Erhardzie i co uczynił dla Niemiec zanim będziesz wypisywał brednie z lewackich czytanek.

Gość gość
Socjale tylko żyją, żrą i wydalają, żaden z nich pożytek chyba że zagłosują na PiS :)

Gość gość
Oczywiście, iż powinny być wyższe. Ja przez to oszczędzam sam na swoją emeryturę, ponieważ dzięki zlotatarcza.com i złotu w sztabkach mam jakieś możliwości godnego życia na starość.

Gość gość
Ja tam wole dostawać kase i siedzieć z dziećmi w domu niż zasuwać do roboty a dzieci z obcą kobietą. Co mi z wyższej pensji?

Gość gość
Jako pracodawca nie zgadzam się na wyższe pensje. Ryliście za 3 zł /godz I było dobrze. Na szczęście dziś łatwo was zastąpić ukraincami i na nic mi nie jesteście potrzebni wy polskie lenie z dużą chciwą mordą.