Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna faza

Wstydze sie ladnie ubrac a chcialabym

Polecane posty

Gość Dziwna faza

Hej, jestem 25 letnia kobieta, aktualnie jestem sama. Mam w szafie bardzo duzo ladnych ciuchow sukienek spodni spodnic a dontego mam spora kolekcje szpilek. Kupuje glownie przez internet poniewaz pieknie te ciuchy prezentuja sie na zdjeciach, kupuje i nie nosze. Leza w szafie miesiacami. Chodzi o to ze jestem naprawde ladna i szczupla kobieta, podobno mam super fogure. Duzo cwicze to pewnie dlatego. Duzo facetow mowi ze mam niezle ksztalty itp. Moj problem polega na tym ze ja wstydze sie ladnie ubrac, uwielbiam szpilki a wstydze sie w nich chodzic, nie wiem dlaczego tak jest. Boje sie ze ludzie beda dziwnie oatrzec a przeciez kobiety czesto chodza w szpilkach i to codziennie. Ja nie mam pracy do ktorej nadaja sie szpilki czy jakies inne eleganckie ciuchy, ale po pracy smialo moglabym je zalozyc, to ja wybieram trampki czy baleriny, bo nie chce sie rzucac w tlum, ale tez kupuje te ciuchy i buty po to zeby sie poczuc kobieta i zawsze iak kupuje widze zdjecia to mowie sobie ze w tym czy w tych na pewno wyjde a przychodzi co do czego to jednak stawiam nie tyle na wygode bo to nie o to chodzi tylko zeby wlasnie sie nie rzucac w tlum. Nie kumam tego. Na wielkie wyjecia oczywiscie unieram sie ladnie i elegancko i to sa moje dni, ale ja bym chciala czesciej, przyznam sie ze jak mialam chlopaka, to na codzien sie ladnie ubieralam jakos sie czulam pewniej w tym wszystkim. Kocham ladne ubrania ale wstydze sie w nich chodzic. Mi nie chodzi o jakies ku**@rewskie ciuchy, mowie o fajnych dopasowanych sukienkach spodniach szpilkach itp

Gość gość
od szpilek nabawilam sie tylko modzeli. juz bym mi nikt stopy nie wylizal :O

Gość toffifix
W sumie ciekawe w czym tkwi problem, a dużo tych nie zakładanych ciuchów masz?

Gość gość
Mam to samo, tak jak mówisz nie chce zwracać na siebie zbytnio uwagi

Gość gość
i ja mam to samo. dzis np polecialam na miasto w trampkach bo w tym sie czuje pewniej. a po co po wybralam sie na miasto?- zeby spotkac chlopaka ktory mi sie podoba. nie spotkalam ale gdybym spotkala w szpilkach na pewno prezentowala bym sie lepiej.

Gość gość
mam sporej objętośc****ec węglowy , w tym piecu spalę spokojnie ubrania i buty , gdy uznasz, że już buty i ciuchy nie są na czasie i nie modne to możemy się umówić na wspólne spalenie tego dziadostwa w piecu i namawiam do spalenia

Gość gość
Rozumiem Cie, mam podobnie. Tez nie ubieram na codzien zbyt elegancko, bo nie chce zwracac zbyt na siebie uwagi, lub byc zaczepiana przez mezczyzn. Chcialabym sie tak ubierac, ale nie lubie byc za bardzo w cetrum uwagi Jesli Ty chcesz, to sie poprostu tak ubierz. Nikomu nic do tego, jak sie nosisz. Musisz sie tylko odwazyc :)

Gość gość
Co za nied***bani ludzie tu siedzą :D

Gość gość
Tak mam bardzo duzo takich ciuchow bo ciagle cos kupuje nowego. Tyle piekbyh tych ubran.

Gość gość
Niepotrzebnie się wstydzisz, grunt to dobrze dobrać ciuszek do figury. Ja niedawno dość często kupuję w sklepie http://ifriko.pl/ , mają sporo fajnych ubrań w moim stylu.

Gość gość
Nie wiem dlaczego się wstydzisz. Może po prostu nie znasz wielu sklepów, w których masz ładne i eleganckie ubrania, które jednocześnie by do Ciebie pasowały? Ja ostatnio odświeżyłam szafę kupując w http://ifriko.pl/ , to znakomity sklep.

Gość gość
Spadaj spamerko.

Gość gość
"Ja niedawno dość często kupuję w sklepie" Po jakiemu to? Naucz się pisać gramatycznie.

Polecam buty trampki w kolorze jeans. Jeansy jak wiadomo nigdy nie wyjdą z mody. Jeansy są bardzo uniwersalne więc bez żadnego problemu można do nich dobrać różne stylizacje. Ja posiadam ten model http://www.cozacena.pl/skn15-trampki-jeans,30216#prettyPhoto. Buty są dostępne w kilku rozmiarach : 36, 37, 38, 39, 40 i 41 więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Koturn ma wysokość 8 centymetrów. Trampki są bardzo wygodne i idealnie nadają się na dłuższe wycieczki lub spacery. Również są doskonałe gdy wybieramy się na zakupy i planujemy długie godziny spędzić w galerii handlowej. Wspomniałam już, że trampki w kolorze jeans są bardzo uniwersalne. Nie macie pomysłu jak je nosić? Podpowiem kilka przykładowych kompletów. Moim ulubionym jest taki oto zestaw: biały t –shirt, spodnie i buty w kolorze jeans. To komplet wspaniale nadający się na spacer z dzieckiem czy z przyjaciółmi. T – Shift może być oczywiście w innym kolorze, niekoniecznie musi być biały. Równie dobrze może być czarny, brązowy, pomarańczowy, fioletowy czy nawet fioletowy. Jeżeli lubimy bawić się ubraniami możemy założyć na przykład białe spodnie i białą koszulkę i do tego nasze trampki i torebkę czy kurtkę kolorze jeans. Czasami na spotkanie z przyjaciółmi ubieram czarne jeansy, ciemną marynarkę, niebieską koszulkę i buty w kolorze jeans. Lubię bawić się modą i łączyć różne style. Wam też polecam. Moje buty kupiłam w sklepie www.cozacena.pl. Bardzo polecam ten sklep, który działa bardzo szybko i sprawnie. Na dodatkowe pytania pracownicy sklepu zawsze odpowiadają w sposób błyskawiczny. Zamówienie jest realizowane w terminie. Więc jeśli zamówicie buty w ostatniej chwili na jakąś specjalną okazję, miejcie pewność, że wasze zamówienie z pewnością zostanie zrealizowane w terminie. Jeszcze raz polecam trampki w kolorze jeans.

Gość gość
Biale spodnie i biała koszulka i trampki :D wiocha.pl. Juz ty nic lepiej nie doradzaj.

Gość gość
:D Ty dziwna faza ty po prostu nie jesteś przebojowa i tyle..Ludzie mało przebojowi a wystrojeni wyglądają dretwo i twoje dretwe zachowanie w tym też przeszkodzi. Nie pajacuj lepiej. To tak jak wieśniak oderwany od pola w garniturze. Nie wystarczy ubrac garnitur trzeba się jeszcze dobrze prezentować i czuć i umieć się w nim zachować. Albo kobieta która nie umie poruszać się w szpilkach tylko kaleczy choć buty ładne są. Śmiech i tyle. Nic nie zrobisz. Niektóre ubrania oo prostu nie są dla ciebie wiec się nie wyglupiaj. Ubiera to w czym się dobrze czujesz żeby nie wyglądać sztucznie. Jak się człowiek w czymś źle czuje to od razu widać po dziwnym zachowaniu i wzbudza śmiech bo tym zwraca uwagę. :D

Polecam buty trampki w kolorze jeans. Jeansy jak wiadomo nigdy nie wyjdą z mody. Jeansy są bardzo uniwersalne więc bez żadnego problemu można do nich dobrać różne stylizacje. Ja posiadam ten model http://www.cozacena.pl/skn15-trampki-jeans,30216#prettyPhoto. Buty są dostępne w kilku rozmiarach : 36, 37, 38, 39, 40 i 41 więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Koturn ma wysokość 8 centymetrów. Trampki są bardzo wygodne i idealnie nadają się na dłuższe wycieczki lub spacery. Również są doskonałe gdy wybieramy się na zakupy i planujemy długie godziny spędzić w galerii handlowej. Wspomniałam już, że trampki w kolorze jeans są bardzo uniwersalne. Nie macie pomysłu jak je nosić? Podpowiem kilka przykładowych kompletów. Moim ulubionym jest taki oto zestaw: biały t –shirt, spodnie i buty w kolorze jeans. To komplet wspaniale nadający się na spacer z dzieckiem czy z przyjaciółmi. T – Shirt może być oczywiście w innym kolorze, niekoniecznie musi być biały. Równie dobrze może być czarny, brązowy, pomarańczowy, fioletowy czy nawet różowy. Jeżeli lubimy bawić się ubraniami możemy założyć na przykład białe spodnie i białą koszulkę i do tego nasze trampki i torebkę czy kurtkę kolorze jeans. Czasami na spotkanie z przyjaciółmi ubieram czarne jeansy, ciemną marynarkę, niebieską koszulkę i buty w kolorze jeans. Lubię bawić się modą i łączyć różne style. Wam też polecam. Moje buty kupiłam w sklepie www.cozacena.pl. Bardzo polecam ten sklep, który działa bardzo szybko i sprawnie. Na dodatkowe pytania pracownicy sklepu zawsze odpowiadają w sposób błyskawiczny. Zamówienie jest realizowane w terminie. Więc jeśli zamówicie buty w ostatniej chwili na jakąś specjalną okazję, miejcie pewność, że Wasze zamówienie z pewnością zostanie zrealizowane w terminie. Jeszcze raz polecam trampki w kolorze jeans.