Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opatentowałem rewolucyjny wynalazek

Polecane posty

Gość gość

telepatyczne uzupełnianie wpisywanych do wyszukiwania haseł w przegladarce gugle:) od teraz wystarcczy o czyms pomyślec aby wyświetliło nam żadane wyniki:) jest to wersja beta w finalnej wersji aby ułatwić korzytanie z internetu eksperci goole w trosce o wygode swoich klientów zaimplementują oprogramowanie podpowiadające co mysleć aby zoptymalizowac wyniki wyszukiwania:)

Gość gość
polityka prywatności gugle...na ktorą wyrażaja państwo zgode za kazdy razem kiedy wciskają państwo przycisk na odnosnej informacji informującej państwa pobieznie o tym, ze jezeli jej nie wyrazicie to wam zasłonimy ekran ową odnośnoscią z napisem "zgadzam się" gwarantuje państwu że wykorzystamy wasze myśli jedynie w celu polepszenia funkcjonalności i w trosce o wasząpaństwa wygode wy ciecie

Gość gość
eksperci gugle w tym freelanserzy z tajnych słuzb policji i państwowych instytucji zajmujących sie przechowywaniem danych osobowych juz pracuja nad zoptymalizowaniem usługi dostępu do najtrafniejszych oczekiwanych zgodnie ze sporządzonym profilem psychologicznym na podstawie algorytmu sztucznej inteligencji podpowiadajacej wam co mylec wyników wyszukiwania powiązanych równiez z państwa lokalizacją, dietą, stanem zdrowie oraz częstotliwością oddawania moczu i kału

Gość gość
dziękuje za uznanie jestem niczym bill gates i ten drugi dobroczyńca ludzkości od apple w jednym:)

Gość gość
spiesze również doniesc, że każda myśl powstała w waszych głowach będąca wynikiem naszej ingerencji w ramach usługi telepatycznego uzupełniania wyszukiwanych wyników jest własnością intelektualna google i jako taka podlega ochronie prawnej:)

Gość gość
krótko mówiąc musicie nam zapłacić za mozliwośc myslenia. czyz to nie cudowne?

Gość gość
bill ty koorfa psi koootasie bez c****ja

Gość gość
bill ty koorfa psi koootasie bez c****ja

Gość gość
wiem ty kooorfa cieciu, że wp jest twoje tylko sie zastanawiam nad tym jak jedna d***** może rooochać drugą dziwke w doope

Gość gość
w każdym razie wpraw se w gogle soczewki z pancernego szkła.do zobaczenia