Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miss ero

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie te rankingi w ogóle są naciągane:-D Co znaczy że jedna drugą nazywa siostrą, ktoś kogoś bratem ( Czytaczka Kokeja), ktoś kogoś ciocią. To znaczy tylko tyle że są w jakiejś klice która nawzajem sobie kadzi. Postanowią "dziś zrobimy na forum akcję że koło jest kwadratem " i tak będzie, bo w kupie siła.Dlatego jak dla mnie to zwykła hucpa z tymi misskami i misterami:-D. Ściema:-D

Gość gość
Nieobecna Wanda siedzi ciągle. Nie martwa się.:D

Gość gość
widzieliście wszystkie panie z ero, że robicie te wybory?:O

Gość Guseppe Otaviani
Want z N⁰ 1 chyba z litości. Tak styrany projekt, że jak jego właścicielka nie osowiała od tego wszystkiego, to znaczy że ma silną psychę. Ja rozumiem że mnie nienawidzą, ale Want? Co ta kobieta wam zrobiła? Jestem ciekawy, napisz jeden z drugim o co ci chodzi i pozwól mi zrozumieć dlaczego

Gość gość
>Co znaczy że jedna drugą nazywa siostrą Co znaczy że jedna drugą nazywa siostrą< to znaczy że sie lubią :P

Gość gość
08.27# fakt że o Want pisze gość, o Imperium "bracia i siostry":-D Wniosek. Want słodzi sobie być może sama. Imperiowej słodzi na pewno jej klika:-D

Gość gość
Kółko graniaste:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
cel tych wszystkich tematów jest jeden..., aby jak najwięcej kobiet ujawniło swoje zdjęcia w celu hejtu:O

Gość gość
Tylko Want była na tyle głupia i wkleiła. :O

Gość Guseppe Otaviani
A wam żal duupę ściska że ciągle na orbicie o to chodzi. Wk*****a was że ktoś chce żyć normalnie wśród ludzi nawet w internetach. Przyznawać się, który z was Bolek a, który Lolek. I, któremu Want dała kosza?

Gość Guseppe Otaviani
gość dziś Głupia, bo wrzuciła zdjęcie. Głupi to są tu ludzie, bo tak reagują. Kuszełłe wrzuci fote paznokcia, temat na dwa tygodnie. Imp kosmyk włosów, miesiąc gadki. I to Want jest głupia? To wy jesteście p******i i nie wmawiajcie mi że jest inaczej.

Gość gość
Giovanni.Mnie też nie podoba się ustawianie bariery między Want a Imperium; pierwsza głupia i niezbyt ładna druga mądra i piękna ( według jej popleczników z Arki i privów bo przecież my jej nie widzieliśmy) Niestety, jest faktem że jeśli ktoś mówi o Want jako miss i zestawia to z jej zdjęciem na którym jest może i sympatyczna ale bardzo przeciętna kobieta to ją najnormalniej ośmiesza i szkodzi jej.

Gość gość
Nikt nie porównuje Want i Imperium. Samansara napisała o swojej sympatii do niej. A anonimowe opinie są bez wartości. ;)

Gość gość
Want, Imperium, Naj, In Spe rzyg :-(

Gość gość
Dla mnie opinia "siostry Sam" jest tyle warta co anonimowa:D Dlaczego? Bo to lizo//dup , podobnie jak ta cała klika z Arki , stoją za sobą murem, stąd atak na Want.

Gość gość
Samansara to cicha kurefffka :-P:-P:-P 😴

Gość gość
Imp i Samansara nie są na ARCE!!!!! 🖐️

Gość gość
09.26 x 100 % racji. Bracia i siostry, ciotki i mamusie (Frii) , nawzajemna adoracja jak w sekcie:):D

Gość gość
Pytanie kto pisze pod gościem i czemu tak ubolewa zamiast iść na spacer. :(

Gość gość
Piszę ze spaceru , na prawdę telefon można zabrać wszędzie parafrazując "brata w wierze Koka":d. Ero mnie bawi, wolno mi i innym szydzić z was kmioty zakłamane.

Gość gość
Dlaczego ludzie z Arki mają hołubić Czwarte Imperium?Nie tylko ona tam pisała.Może byście nas do tego nie mieszali. :O

Gość gość
Poświęcać czas na spacerze na pisanie na ero na innych.widać jak cię to boli.inaczej nawet byś o tym nie myślał lub nie myślała :D.

Gość gość
JEŚLI JUŻTO "AŁ" może mam powód że siedzę hmm?

Gość gość
Kusza jest śliczna:-D

Gość gość
Prawda o piknotachz ero Want brzydka Imperium stara In łysy Koke ryży Naj chudy itd itp Androgen szczerbaty

Gość gość
twój powód to pisanie na innych?w myśl zasady polaczkowej jak pali sie sasiadowi auto lepsze od twojego- dobrze tak temu ujowi?hehehe

Gość gość
A może czas przyjąć do wiadomości ze jednemu podoba sie want innemu imperium a jeszcze komus kusza?

Gość gość
Innemu Samansara. Każdy ma jakiś gust.

Gość gość
Mi np nie podoba się żadna z nich. Czas przyjąć do wiadomości że tu są/były inne kobiety ale hejt na nie powstrzymuje mnie przed napisaniem ników. Wnioskuję z tego że ci którzy wywlekają niki tych trzech maja wyjepane na ich dobro albo to same zainteresowane wciąż o sobie piszą. Amen.

Gość gość
To bez sensu.Miss można wybierać gdyby widziało się każdą. A tak to każde swojemu kadzi na podstawie ograniczonej wiedzy. Nie rozwalajcie tym forume.