Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w niewłaściwym

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się złym facecie, bo w moim 34 letnim instruktorze nauki jazdy... Kompletnie nie wiem co mam zrobić, bo za 2 tygodnie mam egzamin, czyli znajomość się zakończy. Jakby tego było mało ja mam 18 lat. Wiem, że to głupie, ale nie mogę przestać o nim myśleć, a każda jazda z nim to czysta przyjemność. Sama nie wiem czy mogę na coś liczyć, a bardzo bym chciała. Często mi pomaga z biegami kiedy tego nie potrzebuje. Jak poprawia kierownicę to łapiąc mnie za rękę. Mówi do mnie "kochanie", "słoneczko". Raz mi włosy przeszkadzały to mi je odgarnął aż ciarki przeszły. Ostatnio stojąc w korku rozmawialiśmy i zapatrzyliśmy się sobie w oczy, że oboje nie zauważyliśmy, że można juz jechac. Szczerze mówiąc był mnie wtedy tak blisko, że gdyby nie fakt, ze trzeba jechać myślałam, że będzie pocałunek. O niczym innym wręcz nie marzę. Naprawdę nie wiem co mam robić, bo się z w nim zakochałam...

Gość gość
a jest żonaty ?

Gość gość
Nie, jest wolny

Gość gość
daj spokój, widać że jest objechany w te klocki, pewnie testował to wcześniej na setkach kursantek

Gość gość
skopiowane z forum abc zdrowie, dzial psychologia, pozdro :D

Gość gość
Mam podobna historię..ale troche inną. Zakochałam się w złym facecie, bo w kims kto jest starszy o 15 lat. Kompletnie nie wiem co myśleć, bo on okazuje mi jak bardzo mnie lubi, a ja kompletnie nie mam doświadczenia w sprawach damsko - meskich. Wiem wszystko o komputerach czy układach scalonych, ale o tym co jak i w ogole to nie. Im bardziej jest dla mnie miły, tym bardziej sie pesze, już prawie palę cegłe i kompletnie nie wiem co powiedzieć. Za chwilę mam jechac za granice, czyli znajomość się zakończy. Jakby tego było mało ja jestem 15 lat mlodsza, nic nie wiem, nic nie umiem, jak dotykac meżczyzne? Wiem, że to głupie, ale nie mogę przestać o nim myśleć, a każde spotkanie z nim to czysta przyjemność. Sama nie wiem czy mogę na coś liczyć, z racji, ze wiek i w ogole inne doswiadczenia, a bardzo bym chciała. Zachowuje sie opiekunczo wzgledem mnie, moge na niego liczyć. zwlaszcza kiedy tego nie potrzebuje jak dobry przyjaciel. Jak sie widzimy to znienacka łapie mnie za rękę. Zwraca sie do mnie bardzo uprzejmie. Raz mi kupił czekoladki i ciasteczka, zbliżył sie i powiedział, ze jestem ...piekna aż ciarki mnie przeszły. Ostatnio zapatrzyliśmy się sobie w oczy, że jakby czas sie zatrzymal dla nas .Był wtedy tak blisko, że gdyby nie fakt, ze byli inni ludzie obok myślałam, że zakonczy sie to calusem. O niczym innym wręcz nie marzę od kilku tygodni. Naprawdę nie wiem co teraz? zostawil to mnie?, bo się z w nim zakochałam.

Gość gość
koterba cały dzień siedziałeś na kafe pisząc takie tematy jeszcze ci mało?? co za zjebb

Gość gość
Wklejajcie linki do innych tematów tego psychola, niech reszta też ma porównanie że to znowu ten stary pedofil.

Gość gość
Ale ja serio. Nic mnie tak nie straszy jak to kiedy czuje ze facetowi zalezy na mnie. Po prostu wtedy boje sie tego, że trzeba cos powiedzieć, zrobić, a wtedy wyjdzie na jaw, ze ja nie wiem co i jak, poza tym odczuwam skrepowanie i wstydze sie coraz bardziej.

Gość gość
Zaraz cie pedofilu rozpracujemy bo jesteś tak natrętny jak wesz.

Gość gość
Facet mi kupuje ciasteczka, patrzy mi w oczy, jest dla mnie zawsze bardzo miły i troszczy o mnie. Wspomina, że moglibysmy sie czesciej widywać, to ja wtedy sie coraz bardziej boję. Boje sie bliskosci i boje tego, że nagle nie wiem co powiedziec, ze to jest bez kontroli, coś na co nie mam wplywu, że patrze za nim, mysle o nim, tesknie. I tak chce bardzo i boje sie, jejku, mozna zwariowac.

Gość gość
Raz mi kupił czekoladki i ciasteczka, zbliżył sie i powiedział, ze jestem ...piekna --- jak jestes jeszcze nastolatka, to istotnie, takie zachowania swiadcza o jego sklonnosciach pedofilskich. nie mowila ci mama, ze nie bierze sie cukierkow od nieznajomych? :D a potem moze zaproponuje ci male co nieco z jego sloja w puchatkowej chacie :D

Gość autorkawatku
O co chodzi z tymi linkami? To nie moje tematy!