Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała herbata

Polecane posty

Gość gość

słyszałam, że jest zdrowsza od zielonej - to prawda?

Gość gość
nie wiem co to w ogóle jest

Gość szalona matka
Nigdy nie piłam :)))

Gość gość
TO JESZCZE POWIEDZCIE, ŻE JST HERBATA PURPORA

Gość gość
prawda

Gość gośćed
Biala herbata nieodlacznie kojarzy mi sie z ukwieconym ogrodem Magdy, z gorami w tle

Gość Martusiaaak
A ja ze swojej stron mogę zaproponować wszystkim odchudzającym Acai Berry Extreme. Jak dla mnie jest to absolutnie jeden z najlepszych preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera w jednej kapsułce aż 5000 mg jagody acai. Dzięki temu skutecznie wspomaga zrzucanie niepotrzebnych kilogramów. Preparat jest przeznaczony dla osób, które chcą wspomóc proces odchudzania oraz znaleźć w sobie dodatkowe pokłady energii, która jest niezbędna w trakcie trwania kuracji odchudzającej. NIE JEST TO SPALACZ TŁUSZCZU !!! Poczytajcie o tym produkcie i o jagodach Acai. Mi pomógł z racji tego że miałam tendencję do ciągłego podjadania. Ogranicza łaknienie. Efekt na duży plus :) Polecam. http://nplink.net/P8E8H2H1

Gość koleko21
Ja odchudzam się już 3 miesiące wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu przyśpieszył się mój metabolizm i zmniejszył apetyt a to był mój największy problem bo wcześniej ciągle podjadałam między posiłkami a od tego właśnie rośnie nam tyłek!