Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylvia BELLA

Świat Prowansji z ambasadorkąLPM

Polecane posty

Gość Sylvia BELLA

Zachęcam do poznania kosmetyków Le Petit Marseillais do domowego SPA .Żele,olejki , płyny kąpielowe i wiele wiele innych wspaniałych perełek w ofercie LPM .Ja już od roku używam kosmetyków LPM i nie ma na świecie tak delikatnych i dbających o naszą skórę specyfików a na dodatek wspaniałe zapachy które na zawsze pozostaną w waszej wyobrażni

Gość gość
bosze:O jakie to koorfa żałosne powoli oficjalne robienie sie nawzajem w c***ja staje sie normą obyczajowa w dodatku ugruntowaną odpowiednim rytuałem

Gość Gość Ola
#ambasadorkaLPM Faktycznie super kosmetyki i bardzo poręczne opakowania. Dopiero je poznaje, ale piękna kremowa konsystencja jest urzekająca. A zapachy.....

Gość paulatestuje
Żele,balsamy i kremy do mycia Le Petit Marseillais są wspaniałe. Intensywnie nawilżają ciało a także pięknie pachną i pozostawiają świeżość na bardzo długo. #AmbasadorkaLPM

Gość gość
Nie są i nie nawilżają. Sprzedałaś się - twoja sprawa, ale nie wprowadzaj w błąd innych.

Gość gość
Nie zgadzam się z szumnym opisem producenta, bo żel za nic nie nawilża, nie odżywia ani nie pozostawia skóry miękkiej. No, przynajmniej mojej skóry nie pozostawia. Konsystencja jest wodnista, wolałabym, gdyby był bardziej gęsty. Podsumowując, to dla mnie zupełny średniak.

Gość gość
Nawilżenie jakie daje mi to mleczko, jest żadne. Mogłabym się nim smarować i smarować bez końca, moja skóra wypija je i chce w końcu dostać jakieś konkretne nawilżenie. Po kilku razach skóra na ramionach i łydkach tak się wysuszyła, że przestałam go używać w tych rejonach. Zużyłam go na plecy i brzuch i to od czasu do czasu wspomagałam je lepszymi, bardziej nawilżającymi balsamami. W sumie pewnie bym go nie skończyła, gdyby nie zapach, to on mnie zachęcał. Podsumowując: Na pewno nigdy do niego nie wrócę. Smuteczek.

Gość bluejustynka
Jestem #ambasadorkaLPM i sama dopiero poznaję te kosmetyki, ale nie zgadzam się z poprzedniczkami, które krytykują markę. Według mnie żele, balsamy i kremy pod prysznic są świetne! Efekty pojawiają się, gdy zaczniemy stosować je regularnie. Skóra z każdym dniem staje się bardziej nawilżona i delikatna. Moim zdaniem nie ma na rynku innych kosmetyków o tak cudnych zapachach! Polecam z czystym sumieniem

Pielęgnujący krem do mycia Masło Shea&Akacja #ambasadorkaLPM Połączenie tych dwóch składników i ich delikatny zapach przywodzą na myśl gorące letnie słońce. Ciało otulone delikatną pianą jest nawilżone skóra pięknieje jest miękka, i odżywiona. Krem łatwo się rozprowadza i spłukuje Opakowanie bardzo łatwe w użyciu a sam krem bardzo wydajny. Polecam ten wariant wszystkim ,którzy lubią zrelaksować się po długim dniu pracy. Taka aromatyczna kąpiel rozbudzi wasze zmysły i sprawi,że będziecie wypoczęci .Od czasu do czasu warto również przed kąpielą użyć peelingu Le Petit Marseillais z tej samej serii.

Gość gość
Mi nawilza skore a mam azs. Wydaje mi sie ze to kwestia skory a nie kosmetyku. Ja polecam. Teraz uzylam mleczka do mycia.

Pielęgnujący krem do mycia Masło Shea&Akacja jest idealny dla mojej skóry. Już po kąpieli czuć jak skóra jest idealnie pielęgnowana, doskonale nawilżona, pięknie pachnie. Mi bardzo przypadł do gustu. #ambasadorkaLPM

Gość gość
#ambasadorkaLPM Mnie te kosmetyki również bardzo przypadły do gustu. Przede wszystkim urzekły mnie ich zapachy oraz poręczne opakowania. Do tego produkty są bardzo wydajne, cena do objętości jest bardzo dobra. Polecam!

Gość ambasadorkaLPM
Jestem ambasadorką pierwszy raz. Pierwszy raz również mam okazję wypróbować kosmetyki LPM i uważam, że są całkiem niezłe. Nie spodziewałam sie po nich cudów bo moja bardzo sucha skóra wypiłaby nawet olej i nie zmieniłoby się pewnie nic. Jednak marka przekonuje mnie do siebie. Po pierwsze naturalnymi składnikami kosmetyków. po drugie pieknym zapachem, który naprawdę długo utrzymuje sie na skórze i sprawia, że kapiel jest niesamowicie przyjemna. po 3- moje skóra naprawdę jest inna niż po zastosowaniu znanych mi do tej pory kosmetyków- gładka, miła w dotyku i nie sypie się jak maka po wyschnięciu. Przetestowałam Malinę i Piwonię, Balsam do mycia masło arganowe, wosk pszczeli i olejek różany oraz krem do mycia masło shea i akacja. #ambasadorkaLPM

Pielęgnujący Krem do mycia Le Petit Marseillais z masłem Shea i akacją - ten kosmetyk ostatnio miałam okazję wypróbować. Byłam zdziwiona, że jest coś takiego jak krem do mycia. Myślałam, że kremy są tylko do twarzy lub do ciała, że należy je wcierać w skórę. Tutaj Le Petit Marseillais mnie zaskoczyło. Zaskoczyło pozytywnie. Po pierwsze krem ma piękny, kuszący zapach. Co najważniejsze ten zapach pozostaje na skórze nawet po spłukaniu. Oczywiście delikatniejszy i bardzo przyjemny, ale jest. Po drugie bardzo przyjemna konsystencja - trochę gęstsza niż żelu pod prysznic. Co do działania nawilżającego - muszę jeszcze trochę poużywac tego kosmetyku i wtedy będę mogła to ocenić. Ale jak na sam początek używania - gorąco polecam. Zwłaszcza miłośniczkom pięknych subtelnych zapachów.#ambasadorkaLPM

Gość gość
To, że wy musicie zarobić nikogo nie interesuje. Liczą się opinie klientek, a nie slogany spamerek. " żel za nic nie nawilża, nie odżywia ani nie pozostawia skóry miękkiej" "Nawilżenie jakie daje mi to mleczko, jest żadne. Mogłabym się nim smarować i smarować bez końca, moja skóra wypija je i chce w końcu dostać jakieś konkretne nawilżenie. Po kilku razach skóra na ramionach i łydkach tak się wysuszyła, że przestałam go używać w tych rejonach. Zużyłam go na plecy i brzuch i to od czasu do czasu wspomagałam je lepszymi, bardziej nawilżającymi balsamami. W sumie pewnie bym go nie skończyła, gdyby nie zapach, to on mnie zachęcał. Podsumowując: Na pewno nigdy do niego nie wrócę. Smuteczek."

Gość martaszsz
Dla mnie kosmetyki LPM są bardzo trafione. Skóra po nich jest miękka i fajnie pachnie. Nie czuję napięcia skóry po kąpieli. Fajne są też balsamy i kremy pod prysznic. Ja polecam ;-)

Mam okazję testować balsam Douche baume de soin nutrition intense beurre d’argan, cire d’abeille & huile aux pétales de roses . Uważam, że jest świetny. Bardzo dobra konsystencja, wydajny, już mała ilość nalana na rękawicę dobrze sie pieni i wystarcza na umycie całego ciała. Skóra po prysznicu jest nawilżona, delikatna, miła w dotyku. Jedyny minus to zbyt krótko utrzymujący sie zapach-ja go nie czuję już po wyjściu z łazienki. #ambasadorkaLPM

Gość gość
ja uwielbiam te kosmetyki chodź krem do rak nie sprawdził się i skóra byla bardziej sucha niż przed zastosowaniem ale żele są supper

Gość Hajduci
Kosmetyki LPM cechuje wspaniały zapach, szczególnie seria kremowych żeli pod prysznic. Pienią się super i są wydajne. Jeżeli chodzi o nawilżenie to nie widzę różnicy z poprzednimi żelami ilpod prysznic innych marek. #ambasadorkaLPM

Gość gość
Każdy ma inny rodzaj skóry i jednemu będą służyć kosmetyki Le Petit Marseillais a drugiemu nie taka jest nasza natura.Jedna skóra potrzebuje dużego nawilżenia a inna mniej.Każdy dobiera kosmetyki do swojego rodzaju skóry i wiadomo, że jak się raz użyje to nie widać aż takiej różnicy.Trzeba stosować kosmetyki regularnie żeby były efekty.Ja osobiście polecam kosmetyki La Petit Marseillais bo mojej skórze odpowiadają są wydajne ich zapach jest cudony, skórę mam gładką i jest ożywiona. #ambasadorkaLPM

Gość gość
#ambasadorkaLPM Testuję kosmetyki LPM w ramach kampanii ambasadorskiej. Pierwszą rzecz - to przede wszystkim cudowny, świeży, lekki, nienachalny zapach, który wydobywa się zaraz po otwarciu. Konsystencja - gęsta, kremowa Wydajność - bardzo duża Ogólne wrażenia - mam skórę suchą i nie zauważyłam jakiegoś wiekszego nawilżenia po stosowaniu tych kosmetyków.Bardzo dobrze się pienią, oczyszczaja i skóra po nich jest gładka i miekka

Gość menaa
Ja również jestem wielką fanką żeli Le Petit Marseillais. Żel Malina i Piwonia urzekł mnie jak i całą moją rodzinę. Pięknie pachnie, dobrze się pieni, skóra po nim jest czysta i pachnąca. Polecam!

Gość gość
a ja lubię te kosmetyki czy się to komuś podoba czy nie

Gość gość
wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!! wyppppppoerdalaj kuvrwo spamerska!!!!

Gość mandy moore
Mnie również przypadły do gustu kosmetyki marki Le Petit Marsellais. Do tej pory używałam tylko żelu o zapachu brzoskwiniowym. Obecnie przetestowuję żel o zapachu Malina I Piwonia, Krem pod prysznic Masło Shea&Akacja oraz Balsam pod prysznic masło arganowe, wosk pszczeli i olejek różany. Najbardziej do gustu przypadł mi żel Malina i piwonia ponieważ najbardziej intensywnie pachnie, troszkę nawilża oraz dobrze się pieni. Na pewno będę wracać do kosmetyków tej firmy :).

Obecnie testuję żele i balsamy do kapieli z LPM, są idealne do mojej wrażliwej skóry .świetnie nawilżają, i dają cudowny zapach. Polecam, spróbujcie. #ambasadorkaLPM Ewa

pielegnujacy balsam do mycia z LMP intensywnie nawilza i odzywia moja skore (tak tez stwierdzili wszyscy ktorzy otrzymali probki) pozatym ma duzo innych wlasciwosci bardzo dobrze sie pieni ,przyjemny zapach wprost do relaksujacych kapieli ,pielegnuje i wygladza zmeczona skore,tworzy ochronny filtr przed sloncem i wiatrem przy czym nie uczula .#ambasadorkaLPM

#ambasadorkaLPM Pierwszy raz testuję kosmetyki Le Petit Marseillais. Krem o zapachu akacji rewelacja, ale balsam do mycia z olejkiem różanym to zupełnie rekord świata. Ma wspaniałą konsystencję, bardzo kremową i wyjątkowo bogatą, pięknie myje i naprawdę nawilża. A zapach.... nie do opisania. Dla mnie rewelacja. Pozostałe dwa kosmetyki też super. Krem ma subtelny zapach akacji i wiosny, a żel malina i piwonia jak marzenie. Super, że próbkami mogłam obdzielić przyjaciół też podziwiali te kosmetyki

Żel pod prysznic malina i piwonia urzeka swoim owocowo-kwiatowym zapachem. Po jego otwarciu czuć cudowną malinkę wymieszaną z kwiatowym aromatem, która przenosi nas w letnie klimaty. Sam żel bardzo dobrze pieni się i wystarczy tylko jego niewielka ilość aby nasza skóra była dobrze oczyszczona i odświeżona. Nie wysusza skóry ale również i specjalnie nie nawilża jej. Nie jest to wada, gdyż skórę nawilżamy innymi kosmetykami. Pielęgnujący balsam do mycia z masłem arganowym, woskiem pszczelim i olejkiem różanym zawiera cenne składniki, które mają właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Dzięki nim balsam jest delikatny i bardzo dobrze oczyszcza i nawilża ciało. Otula pięknym zapachem olejku różanego, który utrzymuje się jeszcze długo po kąpieli. Musze przyznać, że balsam ten bardzo przypadł mi do gustu. Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała. Podsumowując to wszystkie trzy kosmetyki niewątpliwie mają piękny zapach, dobrze pienią się i dzięki temu są bardzo wydajne. Skóra po nich ładnie pachnie, jest odświeżona i oczyszczona. Na pewno nie są to kosmetyki po których nie musimy sięgnąć po balsam nawilżający. W jakimś stopniu nawilżają skórę, ale w połączeniu z balsamem dają dopiero cudowny efekt. Kąpiel z nimi to sama przyjemność. Jestem pewna, że zagoszczą u mnie na stałe.