Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemz

Pierwsze spotkanie z Mama chlopaka

Polecane posty

Gość Problemz

Moj mezczyzna jest wlochem. Spotykamy sie od jakiegos czasu, robi sie powaznie. Jego Mama chcialaby mnie poznac. Boje sie. Mam pytanie co jej kupic? Jest na rygorystycznej diecie wiec slodycze odpadaja. Ponoc ma bzika na pkt. Roznych talerzykow itp. Moze cos w ten desen? Cos małego. Czy raczej nie wypada

Gość gość
No, z Włochami, to bym uważała, bo u nich "Mamma" to ważniejsza niż żona i ona zawsze w Waszym związku będzie obecna i Twój chłopak będzie liczył się bardziaj z jej zdaniem, niż Twoim. Co do prezentu- dobry pomysł, kup jej jakiś fajny i oryginalny talerzyk, ale zadbaj, żeby prezent był ładnie zapakowany. Powodzenia!

Gość gość
Wyucz sie po włosku zdania " jest pani stara raszpla". Potem moze byc juz tylko lepiej ;)

Gość gość
No wiem , Mamusia bedzie z nami na pewno. Wyszlam w zwiazek z moim facetem ale i jego Mama. Dziekuje za odpowiedzi. Wymysle wlasnie jakas ceramike, cos malego zeby tez nie przesadzic. Narazie tylko kawa u niej w domu, ale juz wspomniala ze skoro kupila samochod to czasem w ramach praktyki bedzie go wozic do mnie. Moj facet ma 33 lata.... Ale sam mieszka i utrzymuje sie od 16 roku zycia.

Gość gość
ja bym spieprzala poki czas, bylam z maminsynkiem 5 lat i zmarnowal mi najlepsze lata zycia, wiec dobrze tobie radze spieprzaj !!!! szkoda zycia na użeranie sie ze starą krową ktora nie ma swojego zycia i zyja z synalkiem jak w zwiazku

Gość gość
Jeszcze jej nie poznałam wiec nie mysle zeby uciekac albo go przekreslac. W każdym badz razie obserwuje go i to uwaznie :-) Ja juz stara jestem, swoje lata rozpusty mialam :-)

Gość gość
ja tez mialam swoje lata rozpusty z maminsynkiem i jego mamusia dlatego cie ostrzegam, ale widze ze ty stara i glupia, no coz

Gość Problemz
A to spier//dalajcie . Nie potrzebuje waszych durnych rad "maminsynek" Spotkam się z nią i tak czy siak debile.

Gość gość
To nie ja wyzej. Oczywiscie ze dam nam szanse..dla mnie moja mama tez jest na 1ym miejscu wiec jak ma dobre stosunki z matka- niech sobie ma. Zresztą pytalam o prezent :-)