Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michas2322

Jak przekonac do siebie dziewczyne?

Polecane posty

Gość Michas2322

Witam drogie Panie :) W skrócie opisze problem. Podoba mi sie kolezanka, ktora jest nieszczesliwie zakochana. Czy jest jakis sposob by dala mi szanse, albo chociaz jak pokazac ze jestem lepszy? Co mam zrobic? Tamten ma dziewczyne i tej kazal sie trzymac od siebie z daleka.

Gość gość
Chcesz mieć kobietę która chciała wyrwać zajetego i była tak upierdliwa że aż musiał ją pogonić?

Gość gość
Z tym zakochaniem, to w życiu tak bywa, że ci, ktorzy się nam podobają- są zainteresowani zupelnie kimś innym, a koło nas kręcą się osoby, na które raczej nie czekamy. Jestem kobietą i powiem Ci Michasiu, że NA TYM ETAPIE, tj. kiedy ona nieszczęśliwie kocha się w tym "zajętym" ona nie będzie Tobą zainteresowana. SĄ DWA WYJŚCIA Z TEJ SYTUACJI: albo będziesz cierpliwie czekal, obserował to wszystko i we właściwej chwili ją poderwiesz, albo daj sobie z nią spokój! Jest tyle fajnych, samotnych kobiet ( ja również do nich należę), które czekają na zainteresowanie i miłość. Życzę powodzenia!

Gość gość
gość dziś Chcesz mieć kobietę która chciała wyrwać zajetego i była tak upierdliwa że aż musiał ją pogonić? x Normalnych kobiet jest mało

Gość gość
Ja jestem NORMALNA, tylko Was nijak faceci zrozumieć nie mogę.

Gość Michas2322
Poniekąd macie racje troche nie fair jest odbijanie zajetych ale zalzey jej, czasem tak jest. Bede czekal tzn. jestem otwarty na inne znajomosci ale tu zostawie sobie uchylone drzwii (( gość dziś )), tylko po czym poznac ze jest gotowa, jak działac bo jak piszesz ciezko jest pokochac innego nawet jesli drugi Cię nie chce :>

Gość gość
Tu 6.50- bardzo dobra decyzja Michale! Bądź otwarty na nowe związki, ale zostaw sobie furtkę, z tym, że jeśli poznasz naprawdę kogoś fajnego, to nie oglądaj się na tę "lalunię". bo naprawdę nie warto! Jest takie powiedzenie: kot, który siedzi i pilnuje tylko jednej "mysiej dziury"- zdycha z głodu! Rozglądaj się zatem, bo fajnych samotnych ( i wartościowych ) dziewczyn jest naprawdę wiele! Życzę powodzenia i pozdrawiam!