Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Gimbaza nie lubi kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest to zależne od młodzieńczych hormonów i wysypu pryszczy na twarzy lub nieśmiałości do kobiet w bezpośrednich kontaktach?

Gość gość
gimbusy boją się kobiet, a w sieci nikt ich nie widzi :)

Gość marson
Kto nie jest pedałem, ten musi lubić kobiety ;) Ale jest zasadnicza różnica - kobiet, czy dziewczyn? Kobieta jest mądra, dojrzała, a dzisiejsze gimbusiary? Nie mają nic w głowie, jedyne co dla nich się liczy to koleżaneczki, snapchat i jak namówić starych na ajfona. Smutne, ale prawdziwe. Będąc w gimnazjum (w liceum w sumie też) odganiałem od siebie te gimbusiary (choć się kleiły), bo wolałem starsze. Starsze mają zazwyczaj więcej w głowie i są bardziej świadome swojej seksualności.

Gość gość
Bo część z nich są kryptogejami :) Nie rozumiem jak można lubić kobiety...przecież faceci są tacy męscy,te szerokie ramiona w które można się wtulić,ładne twarze...mmm. GImby zaczynają to zauważać :classic_cool:

Gość gość
Gimbaza lubi tylko gimbaze, wszystko co jest inne niż oni nie jest lubiane. Taki wiek.

Gość gość
w tym wieku przechodzą okres buntu, ciśnienie buzujących hormonów uciska im jeszcze nie w pełni rozwinięte móżdżki

gość dziś "Gimbaza lubi tylko gimbaze, wszystko co jest inne niż oni nie jest lubiane. Taki wiek." Zupełnie się z tym nie zgodzę. Będąc w gimnazjum wolałem KOBIETY, a nie dziewczynki ;) Na okoliczne gimbusiary nawet nie patrzyłem. Kręciły mnie kobiety 30+ (młodsze tylko jeśli naprawdę czymś mnie urzekły, chociaż ja zawsze byłem z tych, co kobiety traktowali jako przedmiot do określonych celów ;) ). I raz nawet za czasów gimnazjum zaciągnąłem taką do łóżka. Byłem po prostu dojrzalszy od tych wszystkich walikoników ;) Są nieśmiali, nie wiedzą czego chcą, mają w cholerę kompleksów, chcą tych dziewczyn z gimnazjum, a nie spojrzą dalej. A przez to, że przeważnie gimbusiary są głupie i niedojrzałe, to nie wiedzą co robić. (no bo nie powiem że wszystkie, bo jakieś wyjątki czasem się trafiają). Teraz kończę liceum i jak patrzę na te gimnazja to myślę: "uff, jak dobrze, że mnie tam nie ma. I jak dobrze, że ani przez chwilę nie utożsamiałem się z tym debilizmem"

Gość gość
Kobiet się nie lubi tylko posuwa!