Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

uważam że osoba brzydka nie ma szans na sukces

Polecane posty

Jeśli brzydka osoba jest bardziej utalentowana np muzycznie od ładniejszej osoby to i tak ma małe szanse na zrobienie kariery w show biznesie niż ta ładniejsza bo tam jest ważne nie tylko jak się śpiewa ale też jak się wygląda więc wygrywa ladniejsza

Gość gość
ble ble znajdź sobie jakąś koleżankę może

Ciekawe czy się taka znajdzie co nie będzie się że mnie śmiać chyba że na kolegę tylko

Gość gość
e tam, zobacz na Kim Kardashian

Gość gość
Autorko mylisz sie.Są brzydkie kobiety a są wyszczekane i przebojowe,sławne.Wystarczy włączyć tv.

Gość gość
a Maleńczuk? seksowny brzydal

Gość gość
za to ma większą determinację taka osoba ;)

Gość gość
w show biznesie niestety liczy się uroda, lecz nie koniecznie przykłądowo w filmach występują również nieurodziwi aktorzy robiący spore kariery żeby było bardziej realnie i wiarygodnie

Maleńczuk to nie seksowny brzydal, tylko menel-celebryta, a to spora różnica...

Gość gość
Niestety ten kolo ma rację. Pamiętam jak byłem traktowany jak wyglądałem z***biście a jak jestem po 3 latach od zachorowania na chorobę cushinga (okrągła opuchnięta czerwona gęba i otyłość brzuszna z rozstępami). Niebo a ziemia, szczególnie kobiety mną pogardzają obrażają. To jest tak dramatyczna różnica że gdyby mnie to osobiście nie spotkało to w życiu bym nie uwierzył że wygląd ma aż taki wplyw na to jak ludzie nas traktują. Tego nie da się nawet opisać słowami, to trzeba przeżyć

Gość gość
W filmach raczej ładni i przeciętni ale nie brzydcy x widocznie nie masz telewizora skoro nie widujesz brzydkich aktorów i aktorek :)

Gość gość
Ta jasne sylvester stallone brzydal. Koleś ma męską gębę (niby brzydką ale tak naprawdę to nie jest brzydka gęba) wysportowany, z dobrymi męskimi proporcjami ciała szerokie bary itp Wy chyba brzydkich osób nie widzieliście. P********ie takie

To oczywiste że atrakcyjność ma wpływ na to jak traktują nas inni i jak sami innych traktujemy. Popatrz po sobie, ale nawymyślanie że taki ktośiek nie ma szans to bzdura, ma ale mniejsze.

Gość gość
14:39 Choćby Cezary Żak aktor mocno przy kości i w dodatku łysy.

Już dawno temu przeprowadzono badania, że osobom atrakcyjnym jest łatwiej, bo przypisuje im się pozytywne cechy, ale nie wyklucza to sukcesu - jedynie go utrudnia. Aktorzy i celebryci są atrakcyjni, bo... ich na to stać. Ale nie wszyscy prezentują się jednakowo ładnie.