Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaparcia w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam dziwne pytanie , całą ciążę mam zaparcia a od dwóch dni czuje ból miesiaczkowy co jakiś czas i jak by zaparcia minęły często wizyta w toalecie męczy teraz bardziej niż te zaparcia co byly , to normalne ze z dnia na dzień tak przeszły ? I zrobiło się z zaparc na "luźne" , dziwi mnie to , Jestem w początku 36 tc . Dziwnie o tym pisać ale może ktoś miał podobnie i to po prostu normalne

Gość gość
Może twoje ciało przygotowuje się powoli do porodu. Ponoć tak jest ze przed porodem kiszki się opróżniają.

Gość gość
Hmmm no w sumie zostało nie wiele

Gość gość
Oj, ja miałam zaparcia do samego końca, niewiele co mi pomagało, na sam zapach siemienia czy śliwek robiło mi się niedobrze, po czopkach glicerynowych miałam dziwne pieczenie, aż się bałam że to hemoroidy. Ogólnie niewiele w ciąży można stosować ale dicopeg junior można, podaje się go nawet niemowlętom, wystarczyła mi jedna, góra dwie saszetki dziennie żeby iść do toalety.

Gość gość
jasne! Ja stosowałam w ciąży dicopeg i świetnie działał na mnie a dla dziecka był bezpieczny. Też polecam! i Wsuwaj jabłka i śliwki - sezon się zbliża ;)

Gość gość
Na zaparcia najlepszy sex analny. Zaraz cię przeczyści kochanie.