Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany Polkami

Jaki facet może mieć pożytek z polskiej kobiety? Co w ogóle oprócz fochów, zachc

Polecane posty

Gość gość
A Ito by chcial polskiego pijaka I narkomana? Najpierw zadajmy sobie to pytanie. W koncu kobiety zmadrzaly I maja wymagania, a nie jak jakies bezmozgie niewolnice. Chcesz miec ulegle to sobie kup arabke.....ale nie licza super sex, bo one robia bo musza. A najlepiej opusc kraj I juz nigdy nie wracaj! Powodzenia zegnam

Gość gość
O, tu się chyba przypałętał ten debilny troll z działu Poza Polską, te wypociny i wyzwiska w charakterystycznym stylu

Gość gość
W końcu mają wymagania? To Polki nie miały kiedyś absurdalnych wymagań? Ździwko niezłe mnie ogarnęło. Wy IDIOTKI. Zawsze wymagacie 10 razy tyle ile macie do zaoferowania. Na szczęście w ogóle przeszła mi ochota na interakcje z kobietami, stałem się aseksualny. Życzę tego wszystkim innym facetom, bo z tym ścierwem się żyć nie da. Teraz mam miło, spokój, drzewa, kwiaty, pola dookoła i żadnej koorwy w promieniu wielu km.

Gość gość
I powinny wymagac, zeby zle nie skonczyc. Poza tym nikt facetow nie zmusza do za dawania sie z kobietami. Nie slyszalam o takim przymusie. Kobieta powinna wymagac duzo od faceta, bo w razie jakby cos, to ona najwiecej traci, a facet toma zawsze wyj****e. I szanuj kobiety dziadu, bo gdyby nie one to by was nie bylo....

Gość gość
Sprobuj z kobietami innych narodowosci, zwlaszcza z zachodu, to dopiero zobaczysz jakie one sa 'nie wymagajacy" hahahah Albo azjatki skosne......ale takim trzeba placic wiec chyba cie nie stac