Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hireo

Łóżkowe problemy 45latka

Polecane posty

Gość gość
Hireo poruszasz temat, który przeraża nie tylko facetów.Jak zrozumieć i zaakceptować fakt, że na pewnym etapie życia facet odpada z gry? :-o

Gość gość
Ziołowe kapsułki FalumanForte są spoko. Zawierają żeń-szeń i l-argininę dobre na tego typu sprawy. Ja zażywam już dwa miesiące i poprawa jest widoczna, nie ma czego się wstydzić.

Gość gość
niech c***artnerka possie pałkę i po problemie :)

Gość gość
ale jaja niech Ci - partnerka possie k****a i po problemie :)

Jakiś facet gdzieś tu radził, żeby polewać penisa zimną wodą. Tak go troszkę zahartować. Podobno działa, ale nie pamiętam dokładnej techniki, jak to robił. Dobrze też zmienic styl życia. * pewnie to taki trening obkurczania się i rozszerzania naczyn krwionośnych w ciałach jamistych

Gość gość
: Ja również jestem bardzo zadowolony z tego iz zdecydowałem się na zakup Iqman, jak okazało się, ze mam pewne problemy z erekcją. Może decyzja o zakupie to nie powód do zadowolenia, nie mniej już skutek jaki był po zakończeniu ich brania jak najbardziej na to zadowolenie zasługiwał

Gość dabek
przyjacielu mam ten sam wiek i ten sam problem, biegałem po necie szukając czegoś co by mi pomogło. Dużo pochlebnych opinii miał erekton fast i ogólnie firma olimp, w tv też mieli reklamy, kupiłem spróbowałem, biorę, działa.

Gość gośćHeban
Stosowąłam iqman gdy miałem problemy z erekcją, środek okazał się bardzo skuteczny, a od czasu gdy go zacząłem brać to problemy znikły, teraz mogę się kochac bez obaw

Gość Czterdziestolatek przy kawie
Hareo, mam 46 lata i nie mam problemów z erekcją, chociaż już nie mam tak dobrze jak 4 lata temu. Na sam widok nagiej żony miałem wzwód. Moja żona jest młodsza o 12 lat, więc oko jest gdzie zawiesic. Dieta, sport, rozmowa z żoną i urolog to jest podpowiedź dla ciebie.

Gość gość
Sam stosowałem iqman, więc z własnego doświadczenia napisze tylko tyle, że tak jak wcześniej za cud uważałem raz na dwa tygodnie (że sie udało), tak teraz za cud uważam dzień, w którym nie miałbym ochoty, a co ważniejsze nie byłbym wstanie...

Gość gość taka co jest szczęśliwa
Przeczytałam dwa wpisy i reszty mi się nie chce Co wy pier...mój mąż ma za miesiąc 50 tke i na palcach jednej ręki mogłabym policzyć kiedy nie miał chęci Atmosfera podejście pieszczoty to podstawa Rozmowy i esy w dzień wspólny posiłek kąpiel czy popołudniowe rozmowy budują atmosferę i grę wstępną na wspaniałe chwile Przestańcie musieć a przyjdą chęci daje słowo

Gość gość
No dobra tylko , że twój mąż to jest jedna jednostka tak ? każdy jest inny i na każdego co innego działa. Niektórzy tak mają ze tylko siękiwnie palcem i już. Wiek też rządzi się swoimi prawami . Mój maż zaczynał mieć problem z erekcją około 43 roku życia. Nie współżyjemy często bo maż jest marynarzem wiec samo to sprawia że niema go w domu. Kupił ostatanio tabletki long men http://wzaufaniu.pl/pl/p/LONG-MEN-na-potencje-3-opakowania/9418 i na czas kiedy jest w domu bierze ta tabletkę i mamay super sex i też długo trzyma.

Gość gość
Tylko ja bym chciała aby mój facet nie musiał brać tabletki na pól godziny przed.A trwałą poprawę dają takie tabletki jak IQMAN.Mój mąz je stosował i różica jest olbrzymia. Możemy się kochać kiedy tylko chcemy a nie patrzeć na zegarek.