Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona szatynka 95

czy wy tez slyszalyscie takiego typu komplementy?

Polecane posty

Gość ona szatynka 95

przeważnie jak słyszy się komplement (a przynajmniej jakie ja słysze) to że mam ładne oczy, włosy, piegi, czy też że jestem śliczną kruszynką, ok - dużo osób używa takich komplementów zarówno do mnie jak i do innych kobiet, ale pierwszy raz słyszałam żeby mężczyzna komplementował moje ramiona, szyje i obojczyki albo mówił że mam ładny głos, co prawda było to miłe ale pierwszy raz coś takiego usłyszałam więc i trochę dziwnie się poczułam czy wy też usłyszałyście takie nietypowe komplementy? znaczy czy ktoś skomplementował coś na co zwykle nie zwraca się uwagi? :)

Gość gość
Ale cyckow nie komentowali pedofile?

Gość ona szatynka 95
pedofile bo? bo jestem niska, drobna? x nie udzielam odpowiedzi na głupie (prowokujące) pytania

Gość lubie małe
Ile mierzysz i wazysz kruszynko? Ps. Nie jestem pedofilem

Gość ona szatynka 95
157cm i ważę 47kg (walczyłam z wagą i udało mi się w końcu przytyć 7kg :D )

Gość gość
ja usłyszałam kiedyś że mam ładny pieprzyk :P

Gość gość
mojej przyjaciółce mówią że ma długie nogi, że jest wysoka, szczupła, ja jestem niska i gruba zazdroszczę jej urody, ona ma powodzenie chłopaka i uchodzi za bardzo ładną

Gość gość
:)Kolejne pytanie: facet zaczyna sie od 180 cm czy 185?

Gość ona szatynka 95
mój chłopak ma 172cm, a mój były miał 165cm ;) dla mnie najlepszy wzrost chłopaka to 172-177cm jednak nie przeszkadza mi gdy mężczyzna ma mniej niż 170cm czy też więcej niż 180cm :) ale musi być chcociaż 6cm wyższy ode mnie

Gość gość
Mojej przyjaciółce mówią że jest bardzo ładna, że jest wysoka, ma długie nogi, ona ma 175 cm, waży 55 kg, uchodzi za najładniejszą w klasie, jej chłopak jest wysoki szczupły , wysportowany gra w piłkę nożną ma 186 cm , waży 76 kg, uchodzi za najładniejszego w klasie a ze mnie ludzie się ciągle śmieją że jestem niska i gruba mam 160 cm i ważę 75 kg z moje chłopaka też się śmieją bo jest niski i grupy ma 170 cm i waży 90 kg.

Gość gość
O_o To mnie zaskoczyłaś. No w sumie mówi się, że kobieta powinna mieć długie nogi i duże piersi, ale mi jest to obojętne jeśli jest szczupła,drobna i ma ładną twarz. Więc chyba nie każda musi lubić dryblasów. A o co chodzi z tym obojczykiem?

Gość gość
gość dziś w*********j stąd trolu jak nie umiesz czytać? temat jest o czym innym x ja usłyszałam kiedyś że mam ładne paznokcie - były niepomalowane :P

Gość gość
WTF? Skąd znasz wzrost i wagę chłopaka koleżanki? Mówił ci?

Gość ona szatynka 95
czym zaskoczyłam? nóg nie mam do nieba ale są proporcjonalne do reszty ciała, więc jest ok ;) nie wiem o co chodziło, sama chciałabym wiedzieć, ale powiedział że są ładne, bo są "idealnie widoczne" - cokolwiek to miało znaczyć :P

Gość gość
gość dziś nie jestem tr)olem a Ty jesteś kolejną osobą która się śmieje z niskich i grubych ludzi ! gość dziś tak, rozmawialiśmy o tym mam duże kompleksy z tego powodu że jestem niska i gruba zazdroszczę mojej koleżance urody, może za bardzo się przejmuje , dużo ludzi mi to mówi

Gość gość
WTF? Skąd znasz wzrost i wagę chłopaka koleżanki? Mówił ci? x to troll już chyba 100 tematów o tym założył i ciagle tematyka, słowa są te same, nic nie zmienia ten koniobijca

Gość gość
Nie obrażajcie mnie ! Nie jestem tr)olem ! Mam kompleksy bo jestem niska i grupa i zazdroszczę koleżance urody, ludzie się ze mnie śmieją ale przyjaciele mówią że za bardzo się przejmuje, rozmawiałam z nimi o tym, dlatego też znam ich wymiary. Ja już idę papa :-) Mojej przyjaciółce mówią że jest bardzo ładna, że jest wysoka, ma długie nogi, ona ma 175 cm, waży 55 kg, uchodzi za najładniejszą w klasie, jej chłopak jest wysoki szczupły , wysportowany gra w piłkę nożną ma 186 cm , waży 76 kg, uchodzi za najładniejszego w klasie a ze mnie ludzie się ciągle śmieją że jestem niska i gruba mam 160 cm i ważę 75 kg z moje chłopaka też się śmieją bo jest niski i grupy ma 170 cm i waży 90 kg.

Gość gość
gość dziś w*********j stąd!!! jak chcesz o tym gadać załóż własny temat, bo tu jest mowa o czym innym usłyszałam jeszcze, że mam ładne palce u stóp! - zdziwiłam się bardzo :D

Gość gość
gość dziś tak, powiedzieli mi, rozmawialiśmy o tym mam duże kompleksy z tego powodu że jestem niska i gruba zazdroszczę mojej koleżance urody, może za bardzo się przejmuje , dużo ludzi mi to mówi, nie jestem tr)olem mam tylko kompelksy że jestem niska i gruba że nie mam takiego powodzenia jak koleżanka / przyjaciółka

Gość gość
gość dziś już idę ale nie obrażaj mnie to nie moja wina że jestem niska i grupa a nie tak ładna jak moja koleżanka / przyjaciółka która ma powodzenie

Gość gość
hehe głupi ch/uju idz sobie trzep gdzie indziej, zaloz wlasny temat przegrywie :D

Gość gość
ja usłyszałem od koleżanki że mam ładne rzęsy, nie wiem czy jako mężczyzna moge uznać to za komplement

Gość gość
Nie wiem jak reszta facetów,ale tak jak pisałem długość nie ma znaczenia,tylko jakość:P Nie ma się czym przejmować.Masz idealne parametry,zwłaszcza do figli.Przyznaje że sam olbrzymem nie jestem(ale karlem też nie,no i jestem wysportowany i nie jestem chucherkiem) więc z mojego punktu widzenia idealne są takie drobne szatynki i mam świetne doświadczenia z nimi.Zwłaszcza w figlach i wygibasach.tylko ciężkie do okiełznania jestescie;-)

Gość gość
Uciekła

Gość ona szatynka 95
nie uciekłam, byłam chwilowo zajęta ;) to chyba zależy od charakteru a nie od wyglądu czy ciężko czy nie je okiełznać szczerze powiem że pierwszemu chłopakowi nawet za bardzo całować się nie pozwalałam (i na tym etapie skończyliśmy), za to z drugim (moim obecnym) miałam swój pierwszy i to dość szybko, pewnie niektórzy powiedzieliby że jest ze mnie zdzira, jednak pierwszy raz pokochałam kogos od razu, dopasowaliśmy się pod każdym względem z charakteru jest cudowny, poczułam że to ten jedyny dlatego pewnie szybko mu zaufałam i na więcej się z nim zgodziłam :) obecnie jesteśmy 4 lata ze sobą i do tej pory czuje motylki w brzuchu przed naszym spotkaniem, przez co czasem czuje sie głupio bo tyle czasu ze sobą, wszystko o sobie wiemy widujemy sie prawie ze codziennie a ja mimo to i tak sie rumienie i denerwuje przed naszym spotkaniem zupełnie jak na pierwszej randce :P