Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kogoś, kto jest samotnikiem?

Polecane posty

Gość gość

Czy naprawdę istnieją osoby, które mogą żyć samotnie i nie są towarzyskie, wolą samotnie spędzać czas? Przecież człowiek jest stadną istotą, rodzinną, wiec wydaje mi się to nieprawdopodobne, by czuć sie dobrze samemu ze sobą. Znacie takie osoby, które unikają towarzystwa i wolą samotnie spędzać czas, samotnie mieszkac itp?

Gość gość
ja jestem samotniczką ale raczej sama mieszkać bym się bała

Gość gość
Też jestem samotniczką, lubię ludzi jednak lepiej czuję się sama ze sobą realizując swoje szalone cele z ludźmi niezwiązane ;)

Gość gość
a ja mieszkam sam, ludzi w telewizji tylko ogladam,reszte,czasu spedzam nad wodą:-)

Gość gość
Człowiek jest istotą stadną, samotność nie jest wskazana.

Gość gość
stadnie to sie poluje ,ja robie zakupy a sklepie:-P

Gość gość
znam 3 takie osoby,sa wyjątkowe,ich swiat wewnetrzny jest baaardzo bogaty,oczywiscie wpuszczają tam tylko wybranych i podobnych sobie,ogolnie to dusze artysty myślicieli często maja w sobie ból którym się nie dziela z nikim,na pewno jest tez inny typ samotnikow niż tu opisany ale mnie interesuje tylko ten

Gość gość
Owszem,znam,Kajetana Poznańskiego:-)

Gość Dorregray
Ja jestem takim samotnikiem. Jestem towarzyska, ale w bardzo wąskim zakresie. Potrafię imprezować przez tydzień, spotykać się ze znajomymi a potem na miesiąc zniknąć i zamknąć się w domu. Jeśli chodzi o mieszkanie - nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś. Nie potrafię znieść jak mi ktoś po domu chodzi.

Gość gość
Ja jestem typem samotniczki, mam bardzo rozwinięty wewnętrzny świat, czytam, maluję, piszę wiersze. Od zawsze wolałam spędzać czas samotnie. Mieszkam sama i jest mi z tym bardzo dobrze. Mam uporządkowane życie- jak posprzatam- tak jest. W mieszkaniu mam cicho, mogę kiedy chcę po pracy iść na spacer, nikt mi niczego nie sugeruje, na nic nie czeka. Wiodę spokojne życie (choć pracę mam niespokojną i przyziemną- bo na kasie w markecie).