Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiej firmy używacie baterii do laptopa ???

Polecane posty

Gość gość

Jak już ta oryginalna wam padnie? Pytam o zamienniki, bo oryginalnej do mojego lapka nie mogę znaleźć, poza tym oryginalne są droższe. I jeszcze jedno - jak się te baterie sprawują? Zastanawiam się nad "purepower", mam też do wyboru tą z "greencell", ale czytałam trochę negatywów o tej firmie... Byłabym bardzo wdziędzna gdyby więcej osób się wypowiedziało, bo mało można w necie znaleźć opinii o zamiennikach baterii, a nie chciałabym zamawiać w ślepo :O

Gość gość
Nikt się nie wypowie? :O

Gość Wojciech_ŚwiatBaterii
Cześć, dzięki, że zainteresowałaś się właśnie bateriami Green Cell. Jest to polska marka stworzona przez nas, sprzedajemy baterie z logo GC już od prawie 7 lat i zaopatrzyliśmy w niej blisko 200 tys. laptopów w Polsce jaki i za granicą. Przy tylu sprzedanych sztuk zawsze trafi się jakaś negatywna opinia, jednak jak poczytasz nasze komentarze na Allegro/Ceneo/Opineo to w duuużej mierze przeważają pozytywne wrażenia. Na wszystkie baterie dajemy 12 miesięcy gwarancji i obejmuje ona również spadek pojemności o więcej niż 20% (nikt inny nie daje takiej gwarancji). Jakbyś miała jakieś pytania lub wątpliwości to pisz najlepiej na naszego maila, chętnie doradzimy :) Pozdrawiam, Wojciech ze Świata Baterii