Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolba1999

nw co mam robić :( to jest straszne trudne..

Polecane posty

Cześć, wiem że to jest poradnik dla kobiet.. ale może wy mi pomożecie :( przejdę odrazu do mojego problemu.. po prostu nie wiem co robić :/ mój kumpel poznał taką dziewczynę, zaczął do niej pisać i wgl.. zakochał się w niej :) i ona potem poznała mnie, i można powiedzieć że od momentu gdy sie pierwszy raz zobaczyliśmy to się w sobie zakochaliśmy.. ukrywalismy to chwile przed moim kumplem, ona wtedy nic z nim.. tylko pisała i czasami się widzieli na imprezie :) i po jakimś czasie nie wytrzymałem po prostu i powiedziałem o wszystkim kumplowi.. że ją kocham i ona mnie.. ale wtedy on zacząl do niej jeszcze bardziej.. wszystko po to żeby nie dopuścic do tego że ja z nią bedę.. wymyślał różne historyjki na mój temat.. ale to były kłamstwa i zawsze wytłumaczyłem jej wszystko :) i potem ten kumpel powiedział to swoim braciom że mu odbiłem dziewczynę i wgl.. mają mnie a ch***.. i tą dziewczyne też że go wychujała... a to jest nie prawda! i ona boi się ze mną być, bo rodzina kumpla będzie na***rdalać na nią... a ona tego nie wytrzyma :( bo jest strasznie wrażliwa. :( i co mam robić :( staram się tak długo :( robie wszystko co mogę.. kocham ją najmocniej jak tylko się da.. za nią jestem w stanie własne życie oddać.. :(

Gość gość
bo c****m nic się nie mowi,nie tak się to robi,znam kanalie na wylot,powinno być tak 1.twoja panna ucina całkowicie kontakt z kolesiem mowi ze nic z tego,a nie pisanie nie wiem po co 2.ukrywacie się az debil pozna kogos 3.sytuacja przycichla i dopiero oficjalnie startujesz do niej inaczej chuj się będzie rzucac to blad twojej panny ze z nim dalej gadala i stad komplikacje nic jej nie zrobia nie musi się bac ale rozsiejcie ze po was, ze się rozstaliście a ona dupka ma całkowicie splawic