Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość
Michał się wyzywa bo cipki nie posmakowal

Gość gość
A co za roznica uzyskać się 200 razy z jednym facetem czy z 4 po 50 ? Michał dzieciaku dorosnij

Gość gość
Jestem facetem. Sex jest czymś wspaniałym. Uprawiam sex nie dla sportu, ale po to by być blisko z kobietą, z drugim człowiekiem. Nie chcę związku. Związek zabija wszystko. Wolę mięć koleżankę, przyjaciółkę, z którą będę mógł się spotkać wtedy nam będzie pasowało i będziemy robić to co nam będzie pasowało. Czyli oglądać telewizję, pójść gdzieś, pokochać się. Prędzej czy później niestety każda z was chce czegoś więcej. I zaczynają się k***a mać pretensje. Zrób to, zrób tamto, było tak fajnie, czemu nie chcesz, by zawsze tak było. Ja p*****le... Wiecznie ta sama historia i słuchanie, że jest się dupkiem. Czemu w was jest takie k******o, że łamiecie każdą zawartą umowę? Z********m się w chuj więc mam prawo żadać czego mi się dupku podoba, a ty masz to dać albo jesteś dupkiem. Świnie z was. Zabijacie każdy romans. Nawet ten w który świadomie wstąpiłyście.

Gość Michał121212
14:31 i 14:44 jestescie p**********i.

Gość gość
Gość z 14.44 skąd jesteś?

Gość gość
gość dziś Dlaczego pytasz?

Gość gość
Z ciekawości

Gość gość
Jestem z pacanowa, chętna na bzykanko?

Gość gość
Ale wy pieprzycie głupoty na tym forum. Trzeba wziąć pod uwagę dwa aspekty czy ktoś jest wolny czy w związku. Jak w związku to się nie Wypowiadam- każdy ma sumienie. Natomiast jak ktoś Wolny/Na to niech sie się bzyka do woli i ma orgazm za orgazmem i nie obrażanie takich lasek one też mają potrzeby. A ja wolę taka z doświadczeniem bo wtedy seks jest z******ty ty coś wiesz ona coś wie i macie wtedy dobry seks. A któraś pisała ze ze swoim nie miała orgazmu bo to był jej pierwszy, natomiast z innym miała tu rolę może odgrywać tez psychika nowy facet to ciekawość podniesienie coś nowego plus trochę doświadczenia z pierwszym=orgazmu i to potwierdza moja tezę kochani- doswiadczenie

Gość gość
Z ciekawości? Jak będziesz tak się interesować to dostaniesz kociej mordki i psy cię będą po śmietnikach ganiać. Jak każda kobieta nie potrafisz podać prawdziwych powodów. Ale domyślam się o co biega. Pozdrawiam.

Gość gość
Zamknij mordę każdy sobie może robić co mu się podoba

Gość gość
szukam chetnej na seks bez zabowiazan

Gość gość
Chyba niewielki odsetek kobiet będzie chciało "zaistnieć" w takim układzie-prędzej czy później i tak się pojawi uczucie.

Gość gość
Kobieta 25 kuj pom szukam

Gość gość
Ja byłam w takiej relacji.. Poznaliśmy się na ulicy, on nie był polakiem, spodobał mi się. Umówiliśmy się na kawę, potem na drinka, potem na kolejnego aż pewnego razu wylądawaliśmy u niego, mieszkał tu jakiś czas. I tak spotykaliśmy się bez mowy o przyszłości, by spędzić razem czas i się po prostu kochać. To był najlepszy sex jaki miałam, cuda ze mną wyprawiał a ja z nim, stół, krzesła, kuchnia,łazienki, sypialnia, było fantastycznie i nie żałuję. Ale przyznam że po czasie zaczęło mi na nim zależeć, ale od samego początku wiedziałam o planach i nie miałam prawa wymagać czegoś więcej. Wiedziałam od początku, że jest tu na trochę... Mogłabym z nim być gdyby się ułozyło inaczej... trochę mnie to póżniej kosztowało, ale nie żałuję!

Gość gość
Warto!

Gość Michał121212
11:57 rzygac sie chce, jak sie ciebie czyta... :O promiskuityzm to zaburzenie psychiczne.

Gość gość
Chyba musiałby mi się ktoś baaardzo spodobać nie tylko fizycznie, ale i jako potencjalny możliwy ojciec****artner.

Gość ploplot
Miałam taki.seks.z byłymi facetami oraz z facetem, którego znałam dwa tygodnie. Wtedy nie zalowalam, bo byłam wyzwolona, zresztą oni mi pokazali ze faceci raczej kobiet nie szanuja, w związkach zle traktuja. Myslalam wtedy, ze z facetem na początku jest pięknie, a pozniej kazdy okazuje sie gnida i szuka innej kobiety. W zwiazku z tym po rozstaaniach zdarzylo mi sie kilkaa razy z nimi przespać, uwazalam ze i tak nie mam juz nic do.stracenia skoro stracilam swoje milosci, a i pewnie następny tez gnida sie okaże.... zylam w takiej patologii, teraz to.wiem. wiem odkad poznalam swojego męża. Chyba jedyny normalny facet jakiego znam w tym wieku tj 30 lat. Inni mądrzy sa dopiero po 50. I teraz jak jestem matką, żoną, jak żyje na poziomie, bez kłamstw, gdy stać nas na wiele to żałuję, ze spałam z tamtymi gnidami. Z drugiej strony wiem, ze tak musialo byc i gdyby nie oni to może nigdy nie zwiazalabym sie z mężem??

Gość gość
Warto!

Gość M29Wa
Ja jako facet również uważam że warto... szczególnie przed ślubem to i jak najwięcej takich spontanicznych akcji żeby po ślubie już się nie chciało i wtedy będziesz idealną żoną i matką a mąż o niczym nie musi wiedzieć :) Jak by co jestem chętny na taki spontaniczny wyskok ;) Pzdr M29 Wawa

Gość gość
M29 daj na siebie namiar ;)

Gość Namyslow miasto w woj opolskim
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim i rejestracjach ONA

Gość gość
Ostatnia wiadomość fascynujaca

Gość gość
Ja tam sypiam z przypadkowymi facetami nawet po slubie bo co to za roznica panna czy mezatka?

Gość M29Wawa
micxx@o2.pl :)

Gość gość
A co to za romansik

Gość gość
Bzykaj się póki możesz