Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Podobają się wam takie spodnie foto

Polecane posty

tak chciałem tylko dowiedzieć sie co inni myślą na ten temat, nie sugeruje sie :) x to nie są damskie spodnie piwosz zakało :D czasy sie zmieniają, moda sie zmienia a wy dalej żyjecie jak za komuny :D 🖐️

Moda się zmienia, ale styl pozostaje :> Ciekawi mnie w jakim kolorze masz koszulkę? Pasuje Ci kolorystycznie cokolwiek do czegokolwiek? :P

w różnych kolorach :D ale ulubiony to niebieski :P potrafię dobrać kolory ;)

No tak, teraz faceci chodzą w damskich ubraniach a kobiety w męskich.Koniec świata:O

Ale nadal zastanawia mnie czy jesteś bardziej kobietą czy facetem w związku. Po związkach lesbijskich w większości przypadkòw można poznać bo jedna ścina włosy.

takie już były te sznurówki ale rzeczywiście te kolory trochę ze sobą nie współgrają :D ale nie przeszkadza mi to na tyle żeby to zmieniał

Przecież jak on by po nocy szedł tak ubrany i drechy by to zauważyły po pijaku to kaplica:D Ale jak ktoś sie prosi o lanie to co zrobić:D🖐️

piwosz nie strasz bo ja sobie nigdy z dresami zatargów nie miałem :D a ciebie to trzeba bić za niewyparzony język :D

Wybacz mi ale ja traktuje geyofilie na ròwni z innymi zboczeniami. I nie uważam to za normalne ale jak ktoś jest gejem to niech będzie. Jeśli nie chcesz nie mòw jestem po prostu ciekawy i szukam odpowiedzi na ròżne pytania ty jako osoba homo wydajesz się ciekawa.

Gość gość
Skracają nogi..

Nawet chciałem Ci odpowiedzieć (nie wiem dlaczego), ale nie tak, żeby się cała Kafeteria dowiedziała. To nie jest zboczenie, choć masz rację, że jest to odstępstwo od normy.