Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o kobietach z portali randkowych?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.Co sądzicie o kobietach z portali randkowych?Zauważyłem,że jest tam wiele"gwiazd",które są na tych portalach od lat.Naprawdę kogoś szukają czy chcą,żeby inni je podziwiali?Czy kobieta będąca na takim portalu i przyjmująca postawę wyczekującą jedyne co tam może znaleźć to menopauzę?

Gość przerost tresci nad forma
tam jest świezy dopływ nowej krwi a wiadomo że to co stare jest zawsze mniej atrkcyjne niż na pozór takie samo tylko nowe, znasz juz wady etc. taka forma uzaleznienia jak sadze siedza tam liczac ze trafi sie cos lepszego :D po kilku latach zorientują się ze to co bylo kiedys do odstrzalu teraz nie jest zle :D

Gość gość
a po co się nad tym rozwodzić? Piszesz do nich i tyle, jak nie odpisują to olewasz i piszesz od innych :)

Gość gość
Chodzi mi bardziej o to czy kobiety będące na takich portalach są w ogóle warte zainteresowania?Wiele się słyszy o tym,że są tam głównie poszukiwaczki sponsorów,zarozumiałe księżniczki,desperatki,takie których nikt nie chce i porzucone rozwódki z dziećmi.Czy można tam znaleźć wartościową osobę?

Gość gość
Tak, można - mnie :)

Gość gość
ja myślę, że tam są wszyscy :)

Gość gość
Z tego co wiem jest tam mnóstwo kobiet z problemami psychicznymi i materialnymi :)

Gość gość
Znam jedna z badoo monika k z Chorzowa zdesperowana rozwódka z dzieckiem

Gość przerost tresci nad forma
ja myślę, że tam są wszyscy>>nie sadze a na pewno proporcje sa bardzo zaburzone w stosunku do ogolu.

Gość gość
Moi znajomi są w związkach z osobami które poznali na portalach randkowych ale jakoś nie bardzo im się układa.Przeważnie są to kilkumiesięczne znajomości i zmiana :)

Gość gość
Nikogo porządnego tam nie znajdziesz.Mój kumpel poznał taką jedną na portalu to go okradła a drugiemu trafiła sie taka,że tylko na fajki i piwo musi dla niej robić.