Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ojcorobić

Co robić gdy paca sama cię znalazła?

Polecane posty

Gość ojcorobić

hej dostałam propozycje dobrej pracy, dostane bardzo wysokie wynagrodzenie z szefem miałabym być na ty praca to bycie asystentką agenta, dostałam ją dojść w dziwny sposób bo ktoś z moich znajomych chciał skorzystać z jego usług i poprosił mnie o towarzystwo gdy ten pan W. przyszedł zaproponował mi tą prace ponieważ twierdzi że jestem kumata w tych sprawach i mam wygląd oraz sympatie która w tym zawodzie jest ważna ale dodam że ja nie mam żadnego doświadczenia zawodowego na tym polu, wygląd nigdy nie był dla mnie czymś co dawało mi pewność siebie i teraz nie wiem co robić bo nie wiem o co mu chodzi czy on chce mi pomóc czy coś innego bo byłam z nim na spotkaniu ale klientka się nie zjawiła wiec zabrał mnie aby na rozmowę gdzie kazał mi normalnie mówić mu o wszystkim i chce aby była między nami relacja "przyjazna" bez żadnych takich pełno służbowych relacji to jest facet starszy ode mnie o dobre 20lat ja nie wiem czy on chce mi dać prace czy coś więcej powiem tak że ja mam tylko 20lat i chce dojść w życiu do wszystkiego co osiągnę pracą a nie w inny sposób nadarza się okazja naprawdę ciekawej pracy ale boje się że ten pan zechce coś więcej nie wiem co robić bo momentami wydawał się szczery do pomocy a momentami miałam inne wrażenie ja nie jestem przyzwyczajona do komplementów dużo osób z otoczenia twierdzi że naprawdę mam zaniżoną samoocenę i jestem zbyt nieufna i może dlatego tak myślę że ten pan W. chce mnie wykorzystać

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować