Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojcorobić

CO on chce?

Polecane posty

Gość ojcorobić

hej dostałam propozycje dobrej pracy, dostane bardzo wysokie wynagrodzenie z szefem miałabym być na ty praca to bycie asystentką agenta, dostałam ją dojść w dziwny sposób bo ktoś z moich znajomych chciał skorzystać z jego usług i poprosił mnie o towarzystwo gdy ten pan W. przyszedł zaproponował mi tą prace ponieważ twierdzi że jestem kumata w tych sprawach i mam wygląd oraz sympatie która w tym zawodzie jest ważna ale dodam że ja nie mam żadnego doświadczenia zawodowego na tym polu, wygląd nigdy nie był dla mnie czymś co dawało mi pewność siebie i teraz nie wiem co robić bo nie wiem o co mu chodzi czy on chce mi pomóc czy coś innego bo byłam z nim na spotkaniu ale klientka się nie zjawiła wiec zabrał mnie aby na rozmowę gdzie kazał mi normalnie mówić mu o wszystkim i chce aby była między nami relacja "przyjazna" bez żadnych takich pełno służbowych relacji to jest facet starszy ode mnie o dobre 20lat ja nie wiem czy on chce mi dać prace czy coś więcej powiem tak że ja mam tylko 20lat i chce dojść w życiu do wszystkiego co osiągnę pracą a nie w inny sposób nadarza się okazja naprawdę ciekawej pracy ale boje się że ten pan zechce coś więcej nie wiem co robić bo momentami wydawał się szczery do pomocy a momentami miałam inne wrażenie ja nie jestem przyzwyczajona do komplementów dużo osób z otoczenia twierdzi że naprawdę mam zaniżoną samoocenę i jestem zbyt nieufna i może dlatego tak myślę że ten pan W. chce mnie wykorzystać

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona