Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie okłamał co mi radzicie?

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się na portalu randkowym. On napisał, z ma 30 lat... Dopiero po 3 tygodniach mi wyznał, ze tak tylko napisał i ze mnie przeprasza, ale ma 35 :O Takie klastwo na samym poczatku znajomosci? Co o tym sądzicie? Powinnam kontynuowac taka znajomosc?

Gość gość
Pewnie ze tak widocznie jemu na tobie zalezy na jego miejscu tez bym oklamal

Gość przerost tresci nad forma
apodoba ci sie czy nie bo skoro wyglada na 30 lat to jakie to ma znaczenia a jak wyglada na 35 i nie chcialas star**** to po co bylo sie spotykac :D klamstwo to klamstwo aczkolwiek w tym przypadku widze okolicznosci lagodzace. pewnie gdyby napisal prawde to bys w ogole go nei zobaczyla bo tam sa pewnie jakies widelki jak sie ludzi eparuja.

Gość gość
Zrob jak uwazasz. Ja tego typu kłamstwo " ze wstydu" wybaczylam,bylo nawet chyba wiekszego kalibru (zreszta, dowiedzialam sie po 2-3mcach dopiero) tez byl argument "bo inaczej bys sie nie interesowala". Czy dobrze zrobilam? Ogolnie jestesmy w swietnym zwiazku, ale jak mi sie przypomni to tak jakos...zawsze zostaje pytanie "skoro raz to zrobil to jaka gwarancja, ze tylko raz".

Gość gość
Akurat tego typu kłamstwo nie jest niczym istotnym, kobiety też często zaniżają swój wiek i wagę :) Czasami te kilka lat robi wielką różnicę i być może gdyby przyznał się do tego na początku to w ogóle byś się nim nie zainteresowała.

Gość gość
Ja dzis napisalam chlopakowi na portalu ze mam wlosy brazowe poldlugie abtak naprawde mam ciemny blad wpadajace w brąz i w dodaku dlugie :D

Gość ognista brunetka777
a ja ze ważę 55 kg i jestem ognistą seksowna brunetką podczas gdy przy wzroscie mam 85kg i jestem szatynką,a to się zdziwi jak mnie zobacxy:P

Gość gość
Ja też ściemniam że mam około 30-tki, a jestem starszy, ale to dlatego że wyglądam na sporo młodszego :)

Gość prawda nawet jesli boli
kłamstwo sporadyczne moze przejsc natomiast budowanie związku czy znajomosci na oszustwie do niczego dobrego nie doprowadzi,,,uczucie rozczarowania jakie towarzyszy temu kto zostal oklamany powoduje dystans,uraz,podejrzliwosc,żal,lepiej od początku byc szczerym i uczciwym,,ludzie maja to do siebie ze lubia usprawiedliwiać zło ,czasem jak się człowiek rozpędzi pozornie nieszkodliwe kłamstwo moze pociągnąć za soba lawinę kłamstw i wtedy tak jak ktos napisał mozesz zajsc na nich daleko ale juz nie będzie drogi powrotnej,,,zawsze zapytaj siebie samego czy chciałbys być okłamywany,wprowadzany w bląd przez partnera,przyjaciela,znajomego a jesli odpowiedz brzmi NIE to dlaczego sam to innym fundujesz?na jakiej podstawie ma Ci ufać druga osoba jesli juz na początku Ją okłamales,okłamałas?

Gość gość
Ludzie zawsze kłamali i będą kłamać, a oszustwo na temat wieku to chyba najdrobniejsze z kłamstw... oczywiście jeśli nie jest przesadzone i nie okazuje się że gość z którym piszesz zamiast 25 lat ma 50 :P

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy cos wyniknie powaznego z tej znajomosci, co on myśli , jakie ma zamiary, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl